Slik får du en effektiv plan for nettstudiene

Å nå et mål krever planlegging. Det er ikke alltid like lett å legge en plan. Alle lærer og arbeider ulikt, likevel mener vi at god planlegging er helt essensielt for å lykkes. Her finnes en enkel mal for å legge en god plan som sikrer deg å nå ditt mål!

Planlegg frem i tid

Begynn på innleveringer i god tid. Det er aldri gøy å starte kvelden før. Om du har kontroll på når alle innleveringer er, kan du også legge en god plan slik at du vet du får arbeidet nok med hver innlevering.

Ha en kalender

Legg inn webinarer, innleveringer, prøveeksamenene og eksamensdatoer i kalenderen. Når du har denne oversikten er det lettere å planlegge hva du må gjøre når.

Book gratis rådgivning

To-do listen

Begynn hver uke med å lage en liste over alt som skal gjøres. Dette er en god måte å arbeide på som gjør det lettere å prioritere hva du skal gjøre, og sørger for at du holder følge med studieplanen.

Tidsplanlegging

Bestem deg for hvor mye tid du skal bruke på hver oppgave du gjør. Det er lurt å planlegge alt fra hvor lang tid du setter av til å lese et kapittel, til hvor lenge du skal skrive på en oppgave.

Hold deg til planen

Prokrastinering er en students verste fiende. Pass på at du så godt det lar seg gjøre følger planen, dette gjør det lettere å opprettholde kontroll slik at du ikke faller bakpå.

Sist, men ikke minst: søk hjelp! Om du ser at du sliter med å få kontroll og oversikt over alt som skal gjøres kan du for eksempel kontakte rådgiver på skolen for hjelp til å sette opp en plan som fungerer for deg. Rådgiverne på Sonans Utdanning er der for å hjelpe deg hele veien inn i mål!

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-