Hopp til hovedinnhold

Privatist i Drammen

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

Sonans i Drammen er en liten privatistskole med undervisning av høy kvalitet. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Drammen tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje få generell studiekompetanse med 23/5 regelen? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte matematikk?

Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende, bestill en time her

Skolestart og opptakskrav

I Drammen er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Drammen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige kollokvierom. Klasserommene er alltid åpne hvis du vil sitte der og lese. Spredt rundt i lokalet finner du mingleområder og sofaer, samt en deilig takterrasse når du trenger litt frisk luft.

Her finner du oss

Vi holder til midt i sentrum, på Torgeir Vraas Plass 4, i TV4-bygget på Strømsø Torg. Faktisk, kan du se oss når du står på jernbanestasjonen. Reiser du kollektivt, er det gode forbindelser med både buss og tog. Kjører du bil, er det parkeringshus rett ved siden av med en rimelig månedsleie.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget