Hopp til hovedinnhold

Privatist i Drammen

På Sonans i Drammen er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Her finner du oss

Vi holder til midt i sentrum, på Torgeir Vraas Plass 4, i TV4-bygget på Strømsø Torg. Faktisk, kan du se oss når du står på jernbanestasjonen. Reiser du kollektivt, er det gode forbindelser med både buss og tog. Kjører du bil, er det parkeringshus rett ved siden av med en rimelig månedsleie.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen. Hos oss blir du alltid sett.

Åpent ekstra lenge for deg

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-16.

Du kan lese på skolen helt til kl. 21, mandag til torsdag. Du får eget nøkkelkort til å komme deg ut og inn.

Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige kollokvierom, og klasserommene er alltid åpne hvis du vil sitte der og lese. Du kan også sette deg på barkrakkene ved vinduet, hvis du vil ha litt utsikt mens du leser. Spredt rundt i lokalet finner du mingleområder og sofaer, samt en deilig takterrasse når du trenger litt frisk luft.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget