Hopp til hovedinnhold

Privatist i Kristiansand

På Sonans i Kristiansand blir du del av et sosialt studentmiljø og får hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen. 

Hvilke fag kan du ta?

I Kristiansand tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i alle fellesfag og en rekke programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet eller kanskje ta realfag mot ingeniørutdanning? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte ut programfag?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Kristiansand for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

I Kristiansand er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Kristiansand

I Kristiansand legges det til rette for et sosialt og godt studentmiljø. Det arrangeres blant annet pizza-kvelder, både i august og januar.

All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i psykologi. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener.

Skolen har mange tilgjengelige grupperom og leserom, samt et fullt utstyrt kjøkken. Vi har sofagrupper der du kan slappe av med andre studenter. I tillegg har vi en stor og deilig takterrasse hvor det noen ganger inviteres til grilling. 

Her finner du oss

Vi holder til i nye, flotte lokaler i Markensgate 25, midt i gågata og hundre meter fra torvet. Hit er det gode bussforbindelser, uansett hvilken retning du kommer fra.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-16.

Du kan lese på skolen alle dager. Hverdager helt til kl. 23, og i helgene helt til kl. 21. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget