Hopp til hovedinnhold

Privatist i Kristiansand

På Sonans i Kristiansand er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Her kan du også få noen kloke råd, trøst og en klapp på skulderen.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-16.

Du kan lese på skolen alle dager. Hverdagene helt til kl. 23, og i helgene helt til 20. Du får eget nøkkelkort så du kommer deg ut og inn.

Vi har nye, flotte lokaler, med mange tilgjengelige grupperom og leserom. Øverste etasje er forbeholdt elevenes trivsel. Her kan du kokkelere på et fullt utstyrt kjøkken, og du kan slappe av med andre elever i sofaene. I tillegg har vi en stor og deilig takterrasse. Perfekt når du bare trenger litt frisk luft, eller når du vil nyte sola og trenger et påfyll av D-vitaminer.

Sosialt

I Kristiansand er vi opptatt av å legge til rette for det sosiale, og et godt skolemiljø. Gjennom skoleåret kan du være med på blant annet pizza-kvelder, julebord og sommerfest. Vi syns det er hyggelig å servere litt vafler, kaker og frukt av og til, og noen ganger inviterer vi til grilling på takterrassen. Vi liker å tenke at Sonans kan være litt som et hjem borte fra hjemmet.

Her finner du oss

Adressen vår er Markensgate 25, som er midt i gågata og hundre meter fra torvet. Hit er det gode bussforbindelser, og kort vei til busstopp, uansett hvilken retning du kommer fra.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget