Hopp til hovedinnhold

Privatist i Trondheim

På Sonans i Trondheim er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag- fredag 8-16 i undervisningsperiodene.

Du kan lese på skolen alle dager. Mandag-torsdag 7-23, fredag 7-20, lørdag og søndag kl. 8-20.

Vi har en hel etasje som er for elever. I tillegg til en stor, flott lesesal og to studierom har vi også 15 kollokvierom. Her er også fellesområder med koselige sofagrupper, hvis du har lyst til å være litt mer sosial. I tillegg har vi en liten krok med mikrobølgeovn og tekoker. Når dagene blir lange, velger mange å tilberede litt enkel mat her. 

Her finner du oss

Du finner oss i Kjøpmannsgata 65 (inngang fra Bakke Bru), i en av de flotte, gamle trebryggene ved Nidelven. Når du kommer på besøk til oss går du opp i fjerde etasje, hvor du vil bli mottatt i resepsjonen. Det er flere bussholdeplasser i området, med mange busser som stopper rett ved Sonans.

De nærmeste holdeplassene er Bakkegata, Olav Tryggvassons gate 2, og Olav Tryggvassons gate 3. 

Du kan også enkelt ta flere andre busser inn til knutepunktet i Kongensgate, midt i Trondheim sentrum. Derfra er det kun 8-10 minutter å gå til skolen.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget