Hopp til hovedinnhold

Privatist i Trondheim

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

På Sonans i Trondheim er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Trondheim tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i alle fellesfag og en rekke programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag mot ingeniørutdanning eller kanskje ta påbygg til generell studiekompetanse? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bruke 23/5 regelen?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Trondheim for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Skolestart og opptakskrav

I Trondheim er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Trondheim

Lærerne har lang erfaring som sensorer på privatisteksamen. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. Sonans Trondheim er ekstra stolte av sin godt utstyrte lab som ruster studentene til eksamen i realfag. 

Vi har en stor, flott lesesal, to studierom og 15 kollokvierom. Det er også fellesområder med koselige sofagrupper, hvis du har lyst til å være litt mer sosial. I tillegg har vi en liten krok med mikrobølgeovn og tekoker. Når dagene blir lange, velger mange å tilberede litt enkel mat her. 

Her finner du oss

Sonans holder til i Kjøpmannsgata 65 (inngang fra Bakke Bru), i en av de flotte, gamle trebryggene ved Nidelven. Det er flere bussholdeplasser i området, med mange busser som stopper rett ved Sonans.

De nærmeste holdeplassene er Bakkegata, Olav Tryggvassons gate 2, og Olav Tryggvassons gate 3. 

Du kan også enkelt ta flere andre busser inn til knutepunktet i Kongensgate, midt i Trondheim sentrum. Derfra er det kun 8-10 minutter å gå til skolen.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag- torsdag 8-18 og fredag 8-16 i undervisningsperiodene.

Som student får du eget inngangskort og får tilgang til lesesal og grupperom alle dager 7-23.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget