Privatist i Tromsø

På Sonans i Tromsø er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis drop-in rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i historie.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen. Hos oss blir du alltid sett.

Åpent ekstra lenge for deg

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-16.

Du kan lese på skolen ettermiddager og kvelder. Tidspunkter blir klart før skolestart.

Vi har lyse flotte lokaler med flere kollokvierom, og klasserommene er åpne hvis du vil sitte der og lese når rommet ikke brukes til undervisning. Spredt rundt i lokalet finner du mingleområder og sofaer, samt en enkel kjøkkenkrok. Og trenger du frisk luft, finner du Muséparken like over gata. 

Her finner du oss

Vi holder til midt i sentrum, i Grønnegata 4, på oversiden av Studenthuset Driv. Det er gode forbindelser med buss, og kjører du bil er det parkeringsplasser like i nærheten. Det er elevrabatt for månedsleie på parkering hos Europark.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget