Hopp til hovedinnhold

Privatist i Tromsø

På Sonans i Tromsø er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i historie.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen. Hos oss blir du alltid sett.

Åpent ekstra lenge for deg

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-19.

Vi har lyse lokaler med lesesal og flere kollokvierom rett ved leksehjelpa. Klasserommene er åpne hvis du vil sitte der og lese når rommet ikke brukes til undervisning. Ellers finner du to sofakroker, kaffemaskiner og en kjøkkenkrok. Og trenger du frisk luft setter du deg ut på platten som er røykfritt område, eller stikker til Kongeparken like over gata.

Her finner du oss

Vi holder til midt i sentrum, i krysset Vestregata og Fredrik Langes gate, like ved Kongeparken. Inngangen er på hjørnet under tårnet. Det er svært gode forbindelser med buss og kjører du bil er det en del parkeringsplasser i nærheten. Det er mulighet for elevrabatt på månedsleie på parkering hos Europark ved Storgata Camping. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget