Hopp til hovedinnhold

Slik er undervisningen

Sonans er skolen for deg som skal ta fag som privatist – enten på skole eller på nett. Sonans er Norges største aktør innen privatistutdanning med over 8.500 studenter hvert år. 

Skoler i 15 byer og på nett

Vi har skoler i 15 byer i Norge, i tillegg til nettstudier. Studentene på Sonans består av en blanding av de som vil forbedre karakterer, de som mangler generell studiekompetanse og de som må ta nye fag de ikke hadde på videregående. Snittalderen på studentene er 23,4 år. 

Rådgivere som hjelper deg

Vi har dyktige rådgivere som skreddersyr en plan for deg, og sørger for at du tar de fagene du trenger. De er også tilgjengelige for deg underveis i prosessen, og kan følge deg opp for å sikre at du når dine mål.

Lærerne vet hva som kreves

Lærerne på Sonans vet hva som kreves og hva som må til for å lykkes på eksamen. Alle fag følger lærerplanen og undervisningen dekker alle kompetansemål. 

Uansett hva du velger, er vi her for at du skal lykkes. Motiverte lærere og erfarne rådgivere hjelper deg, enten målet er å få vitnemål fra videregående, eller å komme inn på det studiet du ønsker.

Hva tilbyr Sonans Utdanning?

  • Sonans har 15 skoler i ulike byer i tillegg til nettstudier
  • Når du tar fag hos Sonans kan du søke om lån og stipend fra Lånekassen
  • Du får undervisning, tilbakemelding og oppfølging fra dyktige lærere
  • Prøveeksamen, kurs i studieteknikk og eksamensmestring er inkludert
  • De fleste fag har undervisningsperiode på 12 uker

Les mer om: