Hopp til hovedinnhold

Privatist i Fredrikstad

På Sonans i Fredrikstad er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Fredrikstad tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje få generell studiekompetanse med 23/5 regelen? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte matematikk?

Bestill en time hos rådgiver. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

I Fredrikstad er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i historie.

Skolen har kollokvierom og kjøkkenkrok der studentene kan ta en kopp kaffe eller slå av en prat.

Her finner du oss

Vi holder til i Storgata 10, i Fredrikstad sentrum. Her er det gode bussforbindelser til alle byene i Østfold, med 3 minutters gange til bussterminalen. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget