Hopp til hovedinnhold

Privatist i Fredrikstad

På Sonans i Fredrikstad er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time i dag! Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Historie.

Blide ansikter møter deg

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Administrasjonen bistår deg med det aller meste.

Vi har også en kjøkkenkrok dere både elever og lærere har mulighet til å ta en kopp kaffe og en prat før og etter undervisning. Det kan godt hende du får noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

Åpent for deg

Skolen er åpen mandag til fredag kl 8-16.

Ønsker du å ta kontakt med oss  kan du nå oss på telefon, e-post  eller bestille rådgivning her

Vi har kollokvierom, ellers kan også klasserommene brukes utenom under undervisningen.

Her finner du oss

Du finner oss i Storgata 10,  i Fredrikstad sentrum. Her er det gode bussforbindelser til alle byene i Østfold, med 3 minutters gange til bussterminalen. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget