Hopp til hovedinnhold

Privatist i Oslo

På Sonans i Oslo er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

Åpent for deg

Skolen er åpen fra mandag-torsdag kl. 08-21, og på fredag 08-17 i undervisningsperiodene.

Du kan også lese på skolen visse helger i semesteret, både lørdag og søndag.

Vi har lesesaler og kollokvierom, men de mest populære leseområdene er kanskje i fellesområdene. Der sitter du lyst, og kan høre musikken fra resepsjonen. Liker du ikke musikken, kan du sette i øreproppene og være i din egen verden - sammen med alle oss andre.

Her finner du oss

Vi holder til i Pilestredet 56, på Bislett. Reiser du kollektivt, kan du ta trikk nr. 17 eller 18, eller buss nr. 21, til Bislett. Vi har ikke egen parkeringsplass, men det er mulig å finne gateparkering i området. Vår inngang finner du rett bak Bislett Bad.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget