Hopp til hovedinnhold

Privatist Oslo

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

Sonans i Oslo er vår største privatistskole med et bredt fagtilbud. Her får du som privatist hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta som privatist i Oslo?

På Sonans tilbys eksamensrettet undervisning i alle fellesfag og en rekke programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje ta påbygg til generell studiekompetanse? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning for privatister

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre rådgivere har lang erfaring og kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du som privatist for eksempel bytte ut rettslære med psykologi?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Oslo for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

Vi har skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Oslo

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i naturfag.

Skolen har lesesaler og kollokvierom. De mest populære leseplassene er kanskje i fellesområdene, her sitter du lyst og kan høre musikken fra resepsjonen. Stikk gjerne innom resepsjonen for kloke råd, eller en klapp på skulderen når du trenger motivasjon.

Her finner du oss

Vi holder til i Pilestredet 56, på Bislett. Reiser du kollektivt, kan du ta trikk nr. 17 eller 18, eller buss nr. 21, til Bislett. Vi har ikke egen parkeringsplass, men det er mulig å finne gateparkering i området. Vår inngang finner du rett bak Bislett Bad.

Åpningstider:

Mandag - fredag: 09:00-15:00
Lørdag - søndag: stengt

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget