Hopp til hovedinnhold

Privatist i Bergen

På Sonans i Bergen er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Lokaler i sentrum

Vi holder til i sentrum av Bergen, sentralt langs Vågen. Skolen er lett tilgjengelig med gangavstand til all offentlig transport, uansett hvilken retning du kommer fra.

Lokalene i C. Sundts gate 27 er moderne og lyse. Der finner du alt fra klasserom, auditorium og leseplasser, til en moderne lab for alle realfagskursene.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-torsdag kl. 8-20 og fredag kl. 8-19 i undervisningsperiodene.

Du kan lese på skolen visse helger i semesteret, lørdag og søndag kl. 11-17.

Vi har grupperom og lesesaler og et stort og hyggelig fellesrom der du kan slå av en prat over en kaffekopp eller dagens lunsj, eller bare slappe av før neste arbeidsøkt.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget