Hopp til hovedinnhold

Nettstudier – perfekt for deg med mye på planen

Har du lyst til å forbedre vitnemålet ditt, men har lite tid til overs? Da kan nettstudier passe perfekt for deg! Med våre nettkurs jobber vi for å gi deg det beste av to verdener: god og tett oppfølging, og friheten til å lære når du selv ønsker det. Nå kan du teste nettstudier gratis!

Studere på nett i utlandet

Nettbaserte studier gir deg muligheten til å studere uavhengig av åpningstider, hvor i verden du er eller hva klokken er. Du må bare komme hjem i tide til å ta eksamen.

Fleksibelt å studere på nett

Ved å studere på nett får du frihet til å legge opp din egen timeplan. Dermed kan du kombinere det å være privatist med andre forpliktelser i hverdagen som for eksempel jobb og familie. Kanskje foretrekker du å studere hjemme i din egen stue på kveldstid fremfor å møte opp i et klasserom? Våre nettkurs er populære fordi du kan studere i ditt eget tempo, i den rekkefølgen du vil. Faglærere, rådgivere og medstudenter er med deg hele veien.

Prøv nettstudier gratis

Vurderer du å studere på nett kan det være fint å få prøve seg som nettstudent først. Derfor har vi åpnet nettstudiene våre for alle som vil teste. Du får tilgang til fagene norsk, matematikk 1P og naturfag i læringsplattformen vår ALF 24 timer ved å registrere deg her

Prøv nettstudier gratis

Rådgivere hjelper deg med å legge en plan

Rådgiverne våre er eksperter på å finne gode løsninger, tette hull i vitnemål og legge gode planer tilpasset deg og din hverdag.

Bestill tid med en rådgiver

Eksamensrettet nettundervisning

Dersom du velger nettstudier hos Sonans får du en egen erfaren faglærer som veileder deg hele veien frem mot eksamen gjennom forelesninger og valgfrie innleveringsoppgaver. Lærere og kursutviklere ved Sonans er spesialister i å strukturere fag for å sørge for at alle læringsmål er nådd og at du blir klar for eksamen. Faglærerne er tilgjengelig for å svare på spørsmål, de retter oppgaver og veileder på veien mot eksamen. De jobber også tett sammen med deg under prøveeksamen og sikrer at du er godt forberedt før eksamen.