Hopp til hovedinnhold

Onlinestudier – perfekt for deg med mye på planen

Har du lyst til å forbedre vitnemålet ditt, men lite tid til overs? Da kan onlinestudier passe perfekt for deg! Med onlinestudiene våre jobber vi for å gi deg det beste av to verdener: god og tett oppfølging, og friheten til å lære når du selv ønsker det. Nå kan du teste gratis!

Så lenge du har tilgang på nett kan du studere uavhengig av åpningstider, hvor i verden du er eller hva klokken er. Du må bare komme hjem i tide til å ta eksamen.

Sammen om ditt mål

Kolliderer timeplanen med henting i barnehagen, arbeidstid eller reiser? Kanskje foretrekker du å studere hjemme i din egen stue på kveldstid fremfor å møte opp i et klasserom? Våre onlinekurs er populære fordi du kan studere i ditt eget tempo, i den rekkefølgen du vil. Faglærere, rådgivere og medstudenter er med deg hele veien.

Prøv onlinestudier gratis

Vurderer du å studere online kan det være fint å få prøve seg som onlinestudent først. Derfor har vi åpnet onlinestudiene våre for alle som vil teste. Du får tilgang til fagene norsk, matematikk 1P og naturfag i læringsplattformen vår ALF 24 timer ved å registrere deg her

Prøv onlinestudier gratis

Rådgivere hjelper deg med å legge en plan

Rådgiverne våre er eksperter på å finne gode løsninger, tette hull i vitnemål og legge gode planer tilpasset deg og din hverdag.

Bestill tid med en rådgiver

Eksamensrettet undervisning 

Dersom du velger onlinestudier hos Sonans får du en egen erfaren faglærer som veileder deg hele veien frem mot eksamen gjennom forelesninger online og valgfrie innleveringsoppgaver. Sonans Utdannings lærere og kursutviklere er spesialister i å strukturere fag for å sørge for at alle læringsmål er nådd og at du blir klar for eksamen. Faglærerne er tilgjengelig for å svare på spørsmål, de retter oppgaver og veileder på veien mot eksamen. De jobber også tett sammen med deg under prøveeksamen og sikrer at du er godt forberedt før eksamen.