Hopp til hovedinnhold

Privatist i Tønsberg

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

Sonans i Tønsberg er en liten campus med tett oppfølging. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på privatisteksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Tønsberg tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. 

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje få generell studiekompetanse med 23/5 regelen? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte matematikk?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Tønsberg for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

I Tønsberg er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, du kan sikre deg en skoleplass i dag!

Hvorfor velge Sonans Tønsberg

Privatiststudentene ved Sonans i Tønsberg vektlegger høy trivsel og et godt sosialt miljø i sine tilbakemeldinger.

All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i psykologi. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener.

Skolen har to lesesaler, flere grupperom og et hyggelig fellesareal der du kan ta en kopp kaffe og en prat før og etter undervisningen. Vi har også en kjøkkenkrok med kjøleskap og kaffetrakter.

Her finner du oss

Sonans holder til i Møllegaten 9, 3. etasje. Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Tønsberg sentrum. Skolen ligger i samme lokaler som DNB. 

Åpningstider: mandag - fredag 8:00-16:00.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget