Hopp til hovedinnhold

Privatist i Tønsberg

På Sonans i Tønsberg det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time i dag! Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Lokaler i sentrum

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Administrasjonen bistår deg med det aller meste.

Vi har også en kjøkkenkrok med kjøleskap og kaffetrakter-hvis dere trakter står vi for kaffen.  Skolen har to lesesaler og flere grupperom hvis du trenger det. Vi har også et hyggelig fellesarealet der du har har mulighet til å ta en kopp kaffe og en prat før og etter undervisning.

Her finner du oss

Adressen vår er Møllegaten 9, 3. etasje. Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Tønsberg sentrum. Skolen ligger i samme lokaler som DNB. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget