Hopp til hovedinnhold

Privatist i Stavanger

På Sonans i Stavanger er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, og få oversikt over krav og regler som gjelder for deg. Vi har erfarne rådgivere som vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Eksamensrettet undervisning

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. Mot slutten av semesteret, arrangerer vi også tentamen i skriftlige fag.  All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i fremmedspråk.

Leksehjelp i matematikk

Vi tilbyr gratis leksehjelp i p-matte for elevene våre hver dag fra 08:00 til 15:30. Bare henvend deg i resepsjonen, så hjelper vi deg. 

Resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, trenger du motivasjon, eller hjelp til å fikse noe? Vi i resepsjonen er villig til å hjelpe deg med det aller meste. Det kan godt hende du får noen kloke råd, en klapp på skulderen.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-torsdag kl. 8-18, og fredag kl 8-16.

Du kan lese på skolen utenom åpningstid, alle hverdager til 21.

Sosialt

Hvert år starter vi en sosialkomité, som drives av engasjerte elever. Sammen har vi film- og quiz-kvelder, og andre hyggelige sosiale happenings.

Vi har også en lukket Facebook-gruppe for elever, pluss rådgiverne. Denne er du velkommen til å bli med i. Her får du svar på alt fra når neste quiz-kveld er, til hvordan du melder deg opp til eksamen.

Her finner du oss

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, i Haakon VII’s gate 8, med kort vei til både buss og tog. Du finner oss rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget