Hopp til hovedinnhold

Privatist i Stavanger

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

På Sonans i Stavanger er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

 

Hvilke fag kan du ta?

I Stavanger tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i alle fellesfag og en rekke programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet eller kanskje ta realfag mot medisinstudier i utlandet? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte fremmedspråk? 

Bestill en time eller kom innom Sonans i Stavanger for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Skolestart og opptakskrav

I Stavanger er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Stavanger

I Stavanger er det gratis leksehjelp i p-matte for studentene våre hver dag! All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i kjemi. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener.

Skolen har et sosialt studentmiljø. Hvert år opprettes en sosialkomité som arrangerer film- og quiz-kvelder, og andre hyggelige arrangementer.

Her finner du oss

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, i Haakon VII’s gate 8, med kort vei til både buss og tog. Du finner oss rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget