Privatist i Stavanger

På Sonans i Stavanger er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og å lykkes på eksamen.

Gratis drop-in rådgivning

Rådgivning vil kun være tilgjengelig per telefon eller som nettmøte inntil videre.

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, og få oversikt over krav og regler som gjelder for deg. Vi har erfarne rådgivere som vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Eksamensrettet undervisning

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. Mot slutten av semesteret, arrangerer vi også tentamen i skriftlige fag.  All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i fremmedspråk.

Leksehjelp i matematikk

Vi tilbyr gratis leksehjelp i p-matte for elevene våre hver dag fra 08:00 til 15:30. Bare henvend deg i resepsjonen, så hjelper vi deg. 

Resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, trenger du motivasjon, eller hjelp til å fikse noe? Vi i resepsjonen er villig til å hjelpe deg med det aller meste. Det kan godt hende du får noen kloke råd, en klapp på skulderen.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-torsdag kl. 8-18, og fredag kl 8-16.

Du kan lese på skolen utenom åpningstid, alle hverdager til 21.

Sosialt

Hvert år starter vi en sosialkomité, som drives av engasjerte elever. Sammen har vi film- og quiz-kvelder, og andre hyggelige sosiale happenings.

Vi har også en lukket Facebook-gruppe for elever, pluss rådgiverne. Denne er du velkommen til å bli med i. Her får du svar på alt fra når neste quiz-kveld er, til hvordan du melder deg opp til eksamen.

Her finner du oss

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, i Haakon VII’s gate 8, med kort vei til både buss og tog. Du finner oss rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget


Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-