Hopp til hovedinnhold

Blogg - Studentliv

7 myter om nettstudier

Ja visst, med nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Men er det slik at alle nettstudenter sitter hjemme i kjelleren i joggebukse – og leser uten mål og mening?


Jente sitter med pc på ett bord Slik får du mest ut av nettstudiene

Om du nettopp har startet på ditt første nettstudie har du sikkert mange spørsmål. Er det lettere enn klasseromsundervisning? Hva krever det av meg? Hvordan lærer jeg best?


Hender på ett bord med PC og dagbok Slik får du en effektiv plan for nettstudiene

Å nå et mål krever planlegging. Det er ikke alltid like lett å legge en plan. Alle lærer og arbeider ulikt, likevel mener vi at god planlegging er helt essensielt for å lykkes.


Første skoledag

Sonans-student Kim-Andreas Herøy gir et innblikk i sin første skoledag ved Sonans i Bergen

 


Kristins tips til CV-skriving for studenter

Det er kamp om deltidsjobbene for studenter, spesielt i de store byene. Da er det et godt utgangspunkt er å ha CVen i orden.


Alvorlig klage på norsklærer Jostein Christensen

Jeg hadde Jostein Christensen som lærer på vårsemesteret, og jeg må si at tiden var alt annet enn forventet.


Maris 10 enkle tips for bedre studentøkonomi

Som student fulgte jeg definitivt alle disse rådene selv, dog aldri samtidig… Men, som rådgiver er det en viktig del av jobben å kaste stein i glasshus, så det er det jeg skal gjør


Skolebøker som privatist | Få tak i billige bøker

Skolebøker er kanskje ikke det morsomste å bruke pengene sine på, men det er helt nødvendig for å oppnå et bra resultat på eksamen.


GRATIS OFFICE 365-PAKKE HOS SONANS

Den gamle notatboka er kjekk å ha, men på eksamen må du faktisk levere filer i både Word og Excel. Som Sonans-elev får du selvfølgelig lastet ned Office 365 - helt gratis!


Bilde av buss Billigere med studentrabatt

Som student mottar du et bevis på at du er under utdanning. Dette kortet gir det studentrabatt på produkter og tjenester i inn - og utland.