Skolebøker som privatist | Få tak i billige bøker

Skolebøker er kanskje ikke det morsomste å bruke pengene sine på, men det er helt nødvendig for å oppnå et bra resultat på eksamen. Bøkene vi har valgt å sette på boklisten er valgt ut av lærerne selv slik at du får mest mulig ut av undervisningen.

Skolebøker på Facebook

Hver Sonans-avdeling har sin egen, unike gruppe på Facebook hvor du kan publisere, kommentere, like og dele så hyppig du ønsker. Dette er også et ypperlig marked for kjøp og salg av brukte skolebøker.

Søk opp Sonans + by på Facebook (eksempel Sonans Drammen), og be om å få bli med i gruppen. Alle Sonans-elever kan bli medlem i sin skoles gruppe.

Skolebøker i din by

De ulike avdelingene har avtaler med forskjellige bokhandlere, leverandører og nettbutikker. Her finner du en oversikt over de lokale tilbudene.

I Stavanger samarbeider vi med Boklisten.no som kommer på besøk en gang i semesteret. Boklisten til Sonans leveres også inn til Ark Prostebakken.

I Bergen samarbeider vi også med Boklisten.no på samme måte, og Ark Beyer i sentrum har alle bøkene på våre lister.

I Trondheim kan man både kjøpe, selge og leie bøker gjennom Boklisten.no, men de fleste bokhandlere i byen har lærerbøkene vi bruker. Bruktboksalget på Facebook er også veldig populært. 

I Drammen har Norli på Papirbredden alle  bøkene våre inne. Brukte bøker kan du kjøpe i Sonans Drammens faceboookgruppe.  

I Oslo finner du Boklisten.no på stand i resepsjonen i dagene rundt semesterstart. Også i Oslo tilbys utleie av bøker i tillegg til kjøp og salg. Du kan også få kjøpt alle bøkene på Norli i Karl Johans gate.

I Kristiansand satser vi på den gode, gamle oppslagstavlen i tillegg til en avtale med Berge Libris like i nærheten av skolens lokaler. De har alltid oppdaterte boklister fra vår Sonans-avdeling.

I Porsgrunn samarbeider vi med Ark Dyring i Storgata i tillegg til høy salgsaktivitet i facebookgruppen.

I Tromsø har i en avtale med Bokhuset Libris i Storgata 86. De har alltid oppdaterte boklister fra vår Sonans-avdeling og de kjøper og selger brukte bøker fra vår bokliste.  I tillegg bruker elevene oppslagstavla på skolen.

Skolebøker som nettstudent

Det er lett å tro at du slipper unna den kjedelige bokregningen som nettstudent, men våre nettlærere underviser også fra bøker i tillegg til stoffet som ligger på nettkurset. Disse bøkene er også å få tak i på nettbutikkene listet ovenfor. Som nettstudent tilhører du facebookgruppen Sonans Nettstudier. Her kan du også komme over billige og pent brukte skolebøker.

Skolebøker i nettbutikk

I tillegg til Boklisten, facebookgrupper og bruktmarked finnes det ulike nettbutikker som leverer bøkene hjem til deg. Blant disse finner vi ibok.no som selger brukte skolebøker. Salg av nye bøker skjer blant annet hos bokkilden.no, adlibris.no og Cappelen Damm.

PS: Bokkilden.no tilbyr rentefri utsettelse av betalingen om du ønsker å kjøpe bøkene mens du venter på studielånet. Det kan være lurt å følge med fra starten av!

 

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-