Hopp til hovedinnhold

Billigere med studentrabatt

Som student hos Sonans mottar du et bevis på at du er under utdanning. Dette kortet gir deg studentrabatt på produkter og tjenester i inn - og utland.

Et kjapt søk på nettet viser at du kan få rabatt på periodebillettene hos VY. Nettbuss og NOR-WAY gir deg avslag på  prisen, mens Ruter i hovedstaden tilbyr 40 prosent rabatt på månedskortene sine.

De fleste kollektivtilbud har rimelige løsninger for deg som lever på studentbudsjett. Vi anbefaler deg å titte innom selskapets nettsider. De fleste krever et bankkort eller førerkort med bilde i tillegg til studentkortet som bevis.

Studentrabatt på fly, båt og ferge

Studentrabattene gjelder faktisk ikke bare på buss og tog, men også hos Color Line og på flybilletter. Studentbilletter kan du få gjennom Widerøe. 

Tar du deg råd til å fly på tvers av grensene, kan du hente rabatter på ulike butikker i blant annet London og København. Visste du forresten at Urban Outfitters gir deg hele 20 prosent rabatt på hele butikken om du kan legge frem studentbevis?

Vurderer du å ta fag som privatist? Vi hjelper deg gjerne å finne ut hvilke fag du trenger. 

Bestill gratis rådgivning 

Lev et voksent liv med studentrabatt

Ønsker du å leve et studentliv basert på litt annet enn kun lekser og øl? Da kan du hente fine rabatter på treningssentre, avisabonnementer og i kulturlivet. Ønsker du å trene på et sted som tilbyr litt mer enn billigkjedene kan du få studentrabatt hos SATS/Elixia. Som student får du opptil 50 prosent rabatt på ulike magasin - og avisabonnementer fra Norge og utlandet.

 Du får halv pris på bredbånd fra Next Gen-Tel, og du kan få gode priser på museer, fotballkamper og forestillinger i de forskjellige byene.

Du kan også benytte deg av de ulike bankers studentrabatt på innbo - og skadeforsikring. Du kan også hente ut de populære, hvite bankkortene for studenter mellom 18 og 33 år (finnes blant annet hos DNB) som byr på null årsavgift, gebyrfri visa og gratis reiseforsikring inkludert om du betaler mer enn halve reisen med kortet.

Studentstemning på studentrabatt

Når det er sagt så byr de ulike studentsamfunnene og pubene på gode studentrabatter i baren. Den billigste halvliteren vi har funnet ligger på 39 kroner hos Studentersamfundet i Trondheim, så da kan du kose deg med lokalprodusert øl i en ellers stressende studiehverdag.

Det viktigste er selvfølgelig å nå målene sine - men også å kose seg mens man gjør det.