Hopp til hovedinnhold

Nå åpner vi for rådgivning også i helger

Før skolestart er det stor pågang av privatister som søker rådgivning. Nå åpner vi for rådgivning også i helger!

– Vi har åpent for rådgivning i helger. Da kan man få gratis rådgivning ved å kontakte oss på telefon eller chat, eller selv finne en tid som passer i bookingkalenderen på sonans.no. Dette gjør vi for å møte etterspørselen, samtidig som det blir mer fleksibelt for privatistene, sier administrerende direktør i Sonans, Marit Aamold Trysnes.

 

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller tar fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak, forklarer Trysnes.

Bestill gratis rådgivning

Hva kan du få hjelp til?

Vi har over 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

 

– Rådgiveren vil kunne finne ut hva som er riktig for hver enkelt. Rådgiveren kan hjelpe med å med å finne ut både hva man bør gjøre – og hvordan. Sammen ser man på hvilke fagkombinasjoner som må til for å nå den enkeltes mål, og hvordan timeplanen blir seende ut.

 

Tilgjengelige rådgivningstimer ser man i bookingskjemaet på sonans.no. Det er også mulig å få en drop in-time. Rådgivningen er gratis og uforpliktende.

 

Fortsatt ledige plasser

Sonans har 9 campuser fordelt over hele Norge, og tilbyr i tillegg privatistfag online og live i digitalt klasserom. Skolestart er i august, og man kan søke helt frem til studiestart.

Sonans har over 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse.

 

- Det er fortsatt ledige plasser, men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass hos oss, sier Trysnes.