Nå åpner vi dørene også i helger

I ukene før studiestart er det stor pågang av privatister som søker rådgivning. Nå åpner skolene dørene også i helger!

– Nytt nå er at vi også åpner for rådgivning i helger. Da kan man få gratis rådgivning ved alle våre 11 privatistskoler og nettstudier. Dette gjør vi for å møte etterspørselen, samtidig som det blir mer fleksibelt for privatistene, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller tar fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak, forklarer Aamold.

Bestill gratis rådgivning

Hva kan du få hjelp til?

Vi har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

– Rådgiveren vil kunne finne ut hva som er riktig for hver enkelt. Rådgiveren kan hjelpe med å med å finne ut både hva man bør gjøre – og hvordan. Sammen ser man på hvilke fagkombinasjoner som må til for å nå hver enkelts mål, og hvordan timeplanen blir seende ut.

Tilgjengelige rådgivningstimer ser man i bookingskjemaet på sonans.no. Det er også mulig å få en drop in-time ved samtlige skoler. Rådgivningen er gratis og uforpliktende.

– Passer det ikke å ta en rådgivningstime på én av våre skoler, kan man også få rådgivning digitalt, eller via telefon.

Fortsatt ledige plasser

Sonans har 11 privatistskoler fordelt over hele Norge, og tilbyr i tillegg privatistfag som nettstudier. Studiestart er i slutten av august, og man kan søke helt frem til studiestart.

Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse.

- Det er fortsatt ledige plasser, men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass hos oss, sier Aamold.

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-