Hopp til hovedinnhold

Nettstudier - Online

Ta nettstudier når og hvor du vil. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får hele tiden god oppfølging fra lærere og rådgivere.

Vi tilbyr nettundervisning i alle obligatoriske fellesfag, og en rekke programfag innenfor realfag og samfunnsfag. Alle nettkursene er laget for at du skal lykkes på eksamen, og bygget opp rundt offentlig godkjente kompetansemål.

Få all hjelp du trenger med nettundervisning

Når du tar nettundervisning, følger du vår digitale læringssti hvor du jobber deg gjennom vårt varierte kursinnhold fra begynnelse til slutt. Nettlærer følger deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en av campusene våre. Rådgiverne hjelper deg med å finne ut hvilke fag du trenger før du starter, og er tilgjengelige helt til du er ferdig med nettkursene. Vi tar gjerne en prat, også etter at du er ferdig med eksamen!

Rådgivning for nettstudier kan du få digitalt, på telefonen eller ved oppmøte på skole. Du bestiller time til rådgivning her.

Nettstudier med videoundervisning og lærerstøtte

Nettkursene vektlegger videoundervisning i kombinasjon med fagteori, relevante eksempler, selvtester, valgfrie innsendingsoppgaver og prøveeksamen.

I videoundervisningen tar læreren din utgangspunkt i hvordan du skal bli god til å løse typiske eksamensoppgaver. Kursene er utviklet for privatisteksamen – våre lærere og kursutviklere vet hva som er viktig for at du skal nå dine mål.

I nettkursene er det mange eksamensrelaterte innsendingsoppgaver som læreren din retter og gir deg tilbakemeldinger på. I tillegg finner du et rikholdig utvalg selvtester som gir deg mulighet til å repetere underveis.

Læreren din er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål på chat og du kan booke tid for individuelle videomøter.

Som nettstudent får du fleksibilitet til å studere når og hvor det passer for deg.

Ta opp fag på nett med fleksibel oppstart

Vi har opptak hele året, så du kan starte akkurat når det passer deg. Se alle nettkurs du kan ta her.

Studieteknikk og eksamensmestring

Trenger du tips til hvordan du kan jobbe mest mulig effektivt med fagene og hva du kan gjøre for å øve opp hukommelsen?  Kanskje lurer du på hvordan du kan kontrollere nervene og fokusere på arbeidsoppgavene dine. Dette og mye mer lærer du om i kurset studieteknikk og eksamensmestring som du får gratis som student hos Sonans.

Fremdriftsplan og tidsbruk

Trenger du hjelp til å strukturere nettstudiene? I nettkurset finner du en fremdriftsplan som du enkelt tilpasser tiden du har til rådighet frem mot eksamen. Prøv deg frem og finn ut hvordan du jobber best og hva som passer din hverdag.

Er du usikker på hvordan du bør prioritere, kan nettlæreren din hjelpe med det.

Nettundervisning - perfekt for deg med mye på planen

Leseplass på campus

Når du tar nettstudier er du selvsagt velkommen til å lese på campusene våre. Du kan bruke det trådløse nettet, og delta på alle gratis ekstrakurs. Ta kontakt med campusen nærmest deg for oversikt over hva du kan delta på. Du finner oss i Bergen, Drammen, Fredrikstad, KristiansandOsloStavanger, TromsøTrondheim og Tønsberg.

Se alle nettkurs

Viktige datoer

  • Påmeldingsfristen til eksamen høsten 2024 er 15. september Gå til InSchool
{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget