Hopp til hovedinnhold

Nyhet! Live - i digitalt klasserom

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

Undervisning live, i digitalt klasserom, er for studenter som ønsker fleksibilitet og struktur.

Med klasseromsundervisning til faste tidspunkt kan du studere fra hvor du vil så lenge du er koblet til internett. Det betyr mer dialog med lærere og medstudenter sammenlignet med undervisning online. Alt du lærer er eksamensrettet, og du får god oppfølging fra lærer og rådgiver underveis. Alle kursene er laget for at du skal lykkes på eksamen, og er bygget opp rundt offentlig godkjente kompetansemål.

Fast tid hver uke med samme lærer

Faget du tar vil følge en fast timeplan hver uke slik at du har forutsigbarhet og struktur i studiehverdagen. Videre vil du få en dedikert og dyktig lærer i faget som du forholder deg til. Din lærer vil jobbe sammen med deg for at du skal lykkes med å nå dine mål. I tillegg til interaktive og engasjerende forelesninger med oppfølging, vil din lærer rette og kommentere oppgaver og svare på spørsmål underveis. Undervisningen blir gjennomført fra et av våre profesjonelle studio som er skreddersydd for å skape et best mulig digitalt læringsmiljø.

Lærerne og undervisningen blir evaluert av deg og dine privatist-medstudenter hvert semester. 

Repeter med opptak

Du får tilgang til opptak av alle forelesninger, slik kan du repetere stoffet helt frem til eksamen.

Bendik underviser i naturfag for privatister ved Sonans Live

Ta påbygg eller 23/5 på kveldstid 

Sonans tilbyr livekurs på både dag- og kveldstid. Slik kan du enkelt kombinere studier med en travel hverdag. Skal du for eksempel ta påbygging til generell studiekompetanse samtidig som du er lærling? Eller kanskje få på plass 23/5 fagene ved siden av en jobb på dagtid? I så fall kan livekurs på kveldstid være en god løsning for deg. 

Jobb med andre privatister

Du lykkes best hvis du jobber sammen med noen. Med fast klasse vil du også bli kjent med dine medstudenter blant annet gjennom digitale kollokviegrupper. Trenger du hjelp til å komme i gang, er det bare å spørre læreren din.

Prøveeksamen

Trenger du å trene litt på selve gjennomføringen av privatisteksamen? Hos Sonans er prøveeksamen inkludert i prisen. En skriftlig prøveeksamen er inntil fem timer, og en muntlig prøveeksamen er inntil 30 minutter. Hvordan dette gjennomføres kan variere litt fra fag til fag. 

Etter prøveeksamen vil du få veiledning og tilbakemelding fra læreren din, slik at du er best mulig forberedt til den dagen det virkelig gjelder.

Hjelpen er nær helt til privatisteksamen

Våre rådgivere hjelper deg med å finne ut hvilke fag du trenger før du starter, og er tilgjengelige helt til du er ferdig med kursene. Vi tar gjerne en prat, også etter at du er ferdig med eksamen. Rådgivning kan du få gjennom videokonferanse, på telefonen eller ved oppmøte på en campus. Du bestiller time til rådgivning her.

Studieteknikk og eksamensmestring

Trenger du tips til hvordan du kan jobbe mest mulig effektivt med fagene og hva du kan gjøre for å trene opp hukommelsen? Vi hjelper deg også med hvordan du kan kontrollere nervene og fokusere på arbeidsoppgavene dine. Dette og mye mer lærer du om i kurset studieteknikk og eksamensmestring som du får gratis online når du begynner hos Sonans.

I hvert fag finner du mange eksamensrelaterte oppgaver og prøveeksamen du kan sende inn, og som din lærer retter og gir deg tilbakemeldinger på. I tillegg finner du et rikholdig utvalg tester slik at du får god anledning til å repetere underveis. 

Leseplass på campus

Når du er student hos Sonans er du selvsagt velkommen til å lese på campusene våre. Du kan bruke det trådløse nettet, og delta på alle gratis ekstrakurs. Ta kontakt med campusen nærmest deg for oversikt over hva du kan delta på. Du finner oss i Bergen, Drammen, Fredrikstad, KristiansandOsloStavanger, Tromsø, Trondheim og Tønsberg.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget