Hopp til hovedinnhold

Sammen om ditt mål

På Sonans sier vi at vi er sammen om ditt mål. Men hva betyr det for deg? 

På Sonans får du alt du trenger for å bli klar til eksamen

Vi vet hvor viktig det er for deg at du er klar når eksamensdagen kommer. Etter over 30 år med undervisning til privatister vet vi hva som skal til, enten målet ditt er å ta opp, forbedre eller legge til fag. Rådgiverne og faglæreren kjenner veien til målet godt, og hjelper deg gjennom personlig oppfølging og eksamensrettet undervisning. 

Målet er ditt, men på Sonans er vi sammen om ditt mål. 

Fra gode råd til helt i mål

Vi anbefaler alle som vil begynne på Sonans å starte med en rådgivningstime. Hos oss er gode råd alltid gratis, og du velger selv tid og sted.

Sammen med rådgiveren definerer dere målet ditt, enten du vet hva det er fra før, eller vil ha hjelp til å se ditt potensial. Rådgiverne på Sonans er eksperter på vitnemål, og gjennom kartlegging av vitnemålet eller kompetansebeviset ditt finner dere frem til hva som blir den beste løsningen for akkurat deg. Hensikten med rådgivning er at det skal bli tydelig for deg hva som er målet ditt, og hva som kreves for å nå det. Etter timen har du en konkret plan og kan begynne å se fremover. 

Klasserom der du vil

På plass i klasserommet, enten det er digitalt eller på en av skolene, blir du møtt av faglæreren din. Faglærerne på Sonans er eksperter på eksamen, og gjennom eksamensrettet undervisning, oppfølging når du trenger det, innleveringsoppgaver og prøveeksamener lærer de deg ikke bare det du trenger, men også hvordan du skal bruke det. Målet med undervisningen er at du skal være helt klar når eksamensdagen kommer. 

9 av 10 anbefaler Sonans

Vårt mål er at du skal nå ditt mål. Derfor sier vi at vi er sammen om ditt mål. Vi har lang erfaring med eksamensrettet undervisning til privatister og vet hva som skal til. Vi vet også at det krever mye av deg å ta opp, forbedre eller legge til fag. Du må gjøre den hardeste jobben selv, men vi lover å være sammen med deg på veien og gjøre alt vi kan for å hjelpe deg. Hvert år når flere tusen studenter sitt mål på Sonans, og 9 av 10 vil anbefale oss videre. 

Bestill gratis rådgivning