Passer Sonans Nettstudier for deg?

Å møte opp til faste tider i et klasserom flere ganger i uken lar seg ikke alltid kombinere med andre planer og forpliktelser i hverdagen. For mange er løsningen å ta fag som privatist på nett. 

Trenger du å ta opp videregående fag for å få studiekompetanse, forbedre karakterene dine eller ta realfag for å komme inn på drømmestudiet? Det kan du gjøre hvor du vil, når du vil. Nettstudier lar seg lett kombinere med andre gjøremål i hverdagen.

- Så lenge du har tilgang på nett kan du studere HELT uavhengig av åpningstider, hvor i verden du er eller hva klokken er. Du må bare komme hjem i tide til å ta eksamen, forteller Emily, som er rådgiver hos Sonans Utdanning. 

Hvorfor studere på nett?

Det kan være mange grunner til at det passer bedre å studere på nett. Kanskje timeplanen kolliderer med hentetid i barnehagen? Kanskje skal du ut og reise på utenlandsturen du og kjæresten har planlagt i over et år? Kanskje du trives best med å studere fra sofakroken?

Våre nettkurs er populære fordi du kan:

 

  • Ta fag hvor som helst i verden.
  • Studere når du vil – 24 timer i døgnet.
  • Studere i ditt eget tempo.
  • Jobbe på dagtid og være stjerneelev på kveldstid.

 

Husk at du også som nettstudent får masse hjelp underveis, slik at du er godt forberedt til å ta eksamen som privatist.

Tett oppfølging

Elever som lykkes på Sonans Nettstudier forteller om engasjerte lærere som svarer på spørsmål i fagforum og pr. epost. De deltar i debatter med andre elever i fagforum på Facebook eller lærer av å lese andres innlegg.

- Det er utrolig moro når vi ser at elever engasjerer seg i fagforum. Ingen trenger å sitte hjemme å lese helt alene – mange elever er flinke til å motivere hverandre og tipse om alt fra fagstoff til leseteknikker på forumet, sier Solveig, som også er rådgiver hos Sonans Utdanning.

I tillegg har du mulighet til å levere inn oppgaver og prøveeksamen underveis; en vurdering fra lærer vil gi en god pekepinn på hvordan du ligger an i faget. 

Skriv ny kommentar