Videregående skole

Mangler du videregående, eller har du lyst til å gjøre deg ferdig raskere? Som privatist hos oss kan du ta hele videregående på bare to år. 

Når 23/55-regelen ikke passer

Hvis du er for ung, eller kanske ikke oppfyller de andre kravene for  23/5-regelen, kan vitnemål over to år være løsningen for deg. Sammen med rådgiver legger du opp en plan for hvordan du vil gjennomføre de to årene. Og du trenger kun å konsentrere deg om avgangsfagene. Etterpå sitter du igjen med et fullverdig vitnemål, på lik linje med det du får på videregående. 

Et alternativ til vanlig VGS

Selv om du har skolerett og kunne gått på en videregående skole, kan vitnemål over to år være et alternativ for deg. Da blir du raskere ferdig, og du kan tilpasse løpet etter dine behov. Hos oss får du mer frihet til å ta videregående i den rekkefølgen du selv ønsker. Kanskje ønsker du å kombinere kurs på dag og kveldstid? Eller ønsker du å jobbe mer intensivt med færre fag av gangen? Ta kontakt med rådgiver og få hjelp til å sette opp en plan som passer for deg. 

Snakk med rådgiver

 

Sonans videregående skole Oslo har fått ny eier og nytt navn. Privatistavdelingen fortsetter som før, og du kan fortsatt ta fag som privatist på Sonans. 

 

Viktige datoer

  • Påmeldingsfristen til privatisteksamen våren 2018 er 1. februarMeld deg opp
{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget


Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-