Videregående skole

Hos oss er vi kun 230 elever. Det betyr at vi er en liten videregående skole, og du blir tett fulgt opp. Helt fra du starter hos oss til du fullfører blir du sett og hørt. Vi tar dine behov og ønsker på alvor -slik er det lettere for deg å lykkes.

Skolehverdagen

Som elev vil du merke at lærerne på vår videregående skole er glade i faget sitt. Kunnskapen og engasjementet smitter over på deg, og gjør skoledagen både lærerik og morsom.

Videregående skole - hjelp til å velge

Realfag, samfunnsfag eller kanskje økonomi? Det er mange ting å velge mellom på videregående skole. Derfor er rådgiverne våre tilgjengelige for deg fra første dag. De hjelper deg med å ta de riktige valgene.

Leksehjelp

Faglærere i realfag og samfunnsfag kan hjelpe deg med skolearbeidet - også etter skoletid. Leksehjelpen er selvsagt gratis.

Billigere enn du tror!

Det koster 15 500,- i året å gå på Sonans videregående skole. Dette inkluderer laptop i hele studietiden, og tilgang til digitale lærebøker. Vi er godkjent av Lånekassen, så du  kan søke om hjelp til å betale for skolen. Her er alt du trenger å vite om Lånekassen. Skal du kun ta siste halvdel av skoleåret 2016/2017 på Sonans, med oppstart i Januar, koster det 7 250,-.

Søk plass

For å søke plass hos oss må du ha ungdomsrett (rett til videregående opplæring). Har du ikke ungdomsrett, kan du ta fag som privatist

Her finner du oss

Vi har videregående skole i Oslo, i Pilestredet 56.

Søk videregående i Oslo

Viktige datoer

 

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget