Hopp til hovedinnhold

Privatist i Sandvika

Sonans i Sandvika er en liten privatistskole med svært godt samhold. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Sandvika tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje få generell studiekompetanse med 23/5 regelen? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bare forbedre norsk skriftlig?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Sandvika for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

I Sandvika er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Sandvika

Sonans i Sandvika har et unikt studentmiljø med hjerte for den sosiale delen av studentlivet. Høy trivsel blant studentene bidrar til en positiv læringsopplevelse. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i naturfag. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener.

Skolen har et hyggelig fellesområde med spiseplass, kjøkken og lounge. Det er også lesemuligheter på eget stillerom samt flere kollokvierom.

Her finner du oss

Du finner Sonans i nye lokaler midt i Sandvika sentrum, 2 minutters gange fra buss- og togstasjonen i Sandvika. Adressen er Løkketangen 20.

Åpningstider: mandag til fredag 8:00 - 16:00.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget