Hopp til hovedinnhold

Privatist i Sandvika

På Sonans i Sandvika er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Historie.

Blide ansikter møter deg i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Administrasjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende du får noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

I Sandvika har vi et hyggelig fellesområde i resepsjonen, og en felleslounge med kjøkken der elevene kan forsyne seg med gratis kaffe og te.

Åpent for deg

Skolen er åpen mandag til fredag kl 8-16.

Ønsker du å ta kontakt med oss så kan du nå oss på telefon og e-post eller ved å bestille rådgivning. 

Her finner du oss

Du finner oss i midt i Sandvika sentrum, 3 minutters gange fra buss- og togstasjonen i Sandvika. Adressen er Rådmann Halmrasts vei 14 og skolen ligger i samme bygg som ARK bokhandel. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget