Hopp til hovedinnhold

Kickstart semesteret i Tanzania!

Skal du ta opp fag med nettstudier på Sonans Online og vil oppleve verden samtidig?

Hva er Sonans Abroad?

Vår søsterskole Oslo Nye Høyskole (ONH) sender hvert semester studenter på studietur til Tanzania. Studentene får en rekke spennende opplevelser, personlige utfordringer og blir godt kjent med seg selv så vel som en helt ny kultur. Tilbakemeldingene fra studentene er veldig positive, og mange synes det er topp å kunne oppleve verden samtidig som de studerer.

Vi på Sonans ønsker også å tilby våre studenter muligheten til å ta deler av semesteret i Tanzania. Her får du organisert reise og opphold samtidig som du tar opp fag som privatist. 

Meld interesse 

Student Tanzania

Ta fag som privatist i Tanzania

Nettstudiene hos Sonans er fleksible og lar seg godt kombinere med for eksempel safari på fritiden. Det arrangeres rundt 10 webinarer per semester avhengig av hvilket fag du tar. Dette er videoundervisning der læreren din går igjennom teori og oppgaver som er viktige til eksamen. Du velger selv om du vil følge webinarene til oppsatt tid eller se opptak når det passer for deg. Læreren din er uansett tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, underveis i webinaret og i fagforumet i etterkant. 

I tillegg til webinarene består kursene av videoer, tekster, selvtester, innsendingsoppgaver og prøveeksamen. Du kan lese mer om våre nettstudier her

Du velger selv hvilke fag og hvor stor studiebelastning du ønsker å ha. Snakk gjerne med en rådgiver hvis du vil ha hjelp til å velge fag

 

Få mer informasjon

 

Annas studieopphold i Tanzania

Anna Nøhr tilbrakte fem uker i Tanzania da hun studerte ved Oslo Nye Høyskole. Her kan du lese om turen hennes: 

«Som en del av min bachelorgrad dro jeg på et 5 uker langt studieopphold til Tanga, Tanzania. Det var et enkelt valg å dra fra januarkulda i Norge for å studere omringet av palmer. Her brukte jeg morgenen på å lese og ha forelesning, før vi som var der sammen spilte sandvolleyball, badet i elva, lærte litt swahili, jobbet frivillig eller bare nøt sola. I helgene dro vi på ekskursjoner for å se nærområdet. Tanzania er et vakkert land med nydelig natur, imøtekommende folk, god mat og en spennende kultur. Jeg er glad jeg hadde muligheten til å være litt av semesteret i Tanzania – det hjalp helt klart på motivasjonen. For å gjøre studieoppholdet komplett anbefaler jeg å dra på safari eller ta en tur til Zanzibar før du reiser hjem til Norge!»

Anna Nøhr i Tanzania

 

Foto: ticc.org, Anna Nøhr

Forsidebilde: Torstein Dale-Åkerlund, Oslo Nye Høyskole 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget