Hopp til hovedinnhold

Om oss

Feilmelding

Deprecated function: Use of "static" in callables is deprecated in Drupal\user\Entity\Role::postLoad() (line 172 of core/modules/user/src/Entity/Role.php).

Norsk er et stort fag, og mange synes det er vanskelig å vite hva det egentlig er forventet at de skal kunne på eksamen. Hva ser sensor etter? Hvordan er oppgavene? Og hvordan forbereder man seg godt, og nok, til eksamen?

Eksamenshjelpen er til deg som skal ha eksamen i norsk, enten på videregående eller som privatist. 

Har du innspill eller spørsmål? Kontakt oss gjerne på eksamenshjelpen@sonans.no

Bli kjent med faglærerne i Eksamenshjelpen! 

Anne Dahle

Anne er lektor med hovedfag i nordisk litteratur og språk, og mellomfag i fransk fra Universitetet i Bergen. Anne har undervist i norsk og fransk på Sonans siden 1995, både på campus og online, og har også vært sensor. Hun har fagansvar for norsk muntlig og skriftlig online og har utviklet to nettkurs i norsk. Nå jobber hun med nummer tre. Anne brenner for å lære studentene sine å få et bevisst forhold til språk, slik at de kan skrive tydelig i egne tekster. Hun har også en spesiell interesse for at studentene skal oppleve at både litteraturen og arbeidet med språket er noe de drar nytte av på mange nivåer, både i eget liv og i videre utdanning. 

Faglærer norsk Eksamenshjelpen Anne

 

Ola Sørengen

Ola er utdannet lektor med tilleggsutdannelse med fagene norsk og tysk. Ola har undervist i norsk på videregående siden 2006, og på Sonans på både campus og online siden 2012. Han har vært sensor på norsk skriftlig og muntlig eksamen siden 2010. Ola brenner for norrønt, 1917-reformen og kommareglene, men forakter heller ikke et godt dikt, en god novelle eller en Solstad-roman. 

faglærer norsk Eksamenshjelpen Ola

 

Tilbake