Hopp til hovedinnhold

Naturfag

Campus

De fleste fagene våre i klasserom på campus har oppstart både i august og januar. Du kan lese mer om dette på selve kurssiden. Oppstartsdato for undervisning får du tilsendt når du blir student.

Online

Undervisning online har oppstart hele året, så du kan starte akkurat når det passer for deg.

Live

Undervisning live i digitalt klasserom har i de fleste fag oppstart både i august og januar. Du kan lese mer om dette på selve kurssiden. Oppstartsdato for undervisning får du tilsendt når du blir student.

Campus

Et fag har som regel undervisning to dager i uken og kan vare i alt fra 2 - 4 timer. Dette varierer fra fag til fag. Du kan se timeplanen på kurssiden. Våre lærere vet hva som er viktig for å gjøre det bra på privatisteksamen. På campus tilrettelegger vi også for kollokvie- og gruppearbeid.

Les mer om campus

Online

En lærer følger deg opp underveis. Vår undervisning online inkluderer blant annet webinarer, innlevering av oppgaver og kontakt med lærer når du trenger det.

Les mer om online

Live

Undervisning live i digitalt klasserom for deg som ønsker struktur gjennom fast timeplan og lærer, uten fysisk oppmøte. Du kan jobbe hjemmefra eller fra hvor du måtte ønske men må møte i det digitale klasserommet til fast tid.

Les mer om live

 

Med liveundervisning i digitalt klasserom følger du en fast timeplan hver uke slik at du har forutsigbarhet og struktur i studiehverdagen. Din lærer vil jobbe sammen med deg for at du skal lykkes med å nå dine mål. Undervisningen blir gjennomført fra et av våre profesjonelle studio som er skreddersydd for å skape et best mulig digitalt læringsmiljø.

Les mer om Live
 

Med nettstudier bestemmer du selv når du vil jobbe med fagene. Våre lærere følger deg opp underveis. Kursinnholdet er eksamensrelevant, og du jobber med innsendingsoppgaver, digitale prøver, ser undervisningsfilmer, deltar på webinar eller ser opptak. Du kan ta kontakt med lærer så ofte du ønsker via chat eller våre fagforum.

Les mer om Online

 

 

På Sonans i Tønsberg det dine muligheter og mål som er i sentrum! Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Tønsberg sentrum. Skolen har to lesesaler og flere grupperom. Vi har også et hyggelig fellesareal.

Les mer om campus i Tønsberg

Du finner oss i Storgata 10, i Fredrikstad sentrum. Her er det gode bussforbindelser til alle byene i Østfold, med 3 minutters gange til bussterminalen. 

Les mer om campus i Fredrikstad

Mangler du videregående, eller har du lyst til å gjøre deg ferdig raskere? Vi har løsninger som kan passe akkurat deg. 

VGS

Vi holder til på Bislett. Vi har lesesaler og kollokvierom, men de mest populære leseområdene er kanskje i fellesområdene. Der sitter du lyst, og kan høre musikken fra resepsjonen.

Les mer om campusen i Oslo

Du finner oss midt i gågata og hundre meter fra torvet. Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige grupperom og leserom. I Kristiansand er vi opptatt av å legge til rette for det sosiale, og et godt skolemiljø.

Les mer om skolen i Kristiansand

Vi holder til midt i sentrum, i krysset Vestregata og Fredrik Langes gate, like ved Kongeparken. Vi har lyse lokaler med lesesal og flere kollokvierom. 

Les mer om skolen i Tromsø

Vi holder til midt i sentrum av Drammen, i svært kort gå avstand fra jernbanestasjonen. Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige kollokvierom, og klasserommene er alltid åpne hvis du vil sitte der og lese.

Les mer om skolen i Drammen
 

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel. Vi tilbyr gratis leksehjelp i matte, og har fine leserom. Hvert år starter vi også en sosialkomité som arrangerer hyggelige sosiale arrangementer gjennom året.

Les mer om campus i Stavanger

I Trondheim så finner du oss i Kjøpmannsgata 65, i en av de flotte, gamle trebryggene ved Nidelven. Vi har en hel etasje som er for elever. I tillegg til en stor, flott lesesal og to studierom har vi også 15 kollokvierom.

Les mer om skolen i Trondheim

Vi holder til i sentrum av Bergen, sentralt langs Vågen.  Der finner du alt fra klasserom, auditorium og leseplasser, til en moderne lab for alle realfagskursene.

Les mer om skolen i Bergen

Lurer du på noe? Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til poengberegning av ditt vitnemål, og få oversikt over krav og regler som gjelder for deg.

Bestill gratis rådgivning