Hopp til hovedinnhold

Naturfag

I klasserom

De fleste kursene våre på skolene har oppstart både i august og januar. Du kan lese mer om dette på selve kurssiden. Oppstartsdato for undervisning får du tilsendt fra skolen når du blir student.

Nettstudier

På nettstudier har vi oppstart hele året, så du kan starte akkurat når det passer for deg.

I klasserom

Et kurs har som regel undervisning to dager i  uken og kan vare i alt fra 2 - 4 timer. Dette varierer fra kurs til kurs. Du kan se timeplanen på kurssiden. Våre lærere vet hva som er viktig for å gjøre det bra på privatisteksamen, og legger opp undervisningen etter det. På skolen tilrettelegger vi også for kollokvie- og gruppearbeid.

Les mer om privatistundervisningen

Nettstudier

En lærer følger deg opp underveis. Undervisningen vår på nett inkluderer blant annet webinarer, innlevering av oppgaver og kontakt med lærer når du trenger det.

Les mer om nettstudier

Som nettstudent bestemmer du selv når du vil jobbe med fagene. Våre lærere følger deg opp underveis. Kursinnholdet er eksamensrelevant, og du jobber med innsendingsoppgaver, digitale prøver, ser undervisningsfilmer, deltar på webinar eller ser opptak. Du kan ta kontakt med lærer så ofte du ønsker via chat eller våre fagforum.

Les mer om nettstudier

På Sonans i Tønsberg det dine muligheter og mål som er i sentrum! Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Tønsberg sentrum. Skolen har to lesesaler og flere grupperom hvis du trenger det. Vi har også et hyggelig fellesareal.

Les mer om skolen i Tønsberg

Sonans har nye lokaler i Ski sentrum. Skolen har lesesal og flere grupperom hvis du trenger det. Du finner også en kjøkkenkrok med både mikrobølgeovn og kaffemaskin. I nærheten av skolen finner du både matbutikker og kaféer. Skolen har også heis for de som trenger det.

Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Lillestrøm sentrum. Skolen har både lesesal og grupperom hvis du trenger det. 

Les mer om skolen i Lillestrøm
 

Vi holder til midt i sentrum, på Østre torg. Vi har lyse lokaler i sentrum. Her finner du en lesesal og et lite rom som kan brukes til kollokvier. 

Les mer om skolen på Hamar

Skolen ligger sentralt i Bodø sentrum, ikke langt fra Glasshuset. Skolen har klasserom og grupperom, samt leseplasser. 

Les mer om skolen i Bodø

Du finner oss i midt i Sandvika sentrum, 3 minutters gange fra buss- og togstasjonen i Sandvika. I Sandvika har vi et hyggelig fellesområde i resepsjonen, og en felleslounge med kjøkken der elevene kan forsyne seg med gratis kaffe og te.

Les mer om skolen i Sandvika

Du finner oss i Storgata 10, i Fredrikstad sentrum. Her er det gode bussforbindelser til alle byene i Østfold, med 3 minutters gange til bussterminalen. 

Les mer om skolen i Fredrikstad

Mangler du videregående, eller har du lyst til å gjøre deg ferdig raskere? Vi har løsninger som kan passe akkurat deg. 

VGS

Vi holder til på Bislett. Vi har lesesaler og kollokvierom, men de mest populære leseområdene er kanskje i fellesområdene. Der sitter du lyst, og kan høre musikken fra resepsjonen.

Les mer om skolen i Oslo

På skolen i Porsgrunn har vi både leserom og grupperom, og et fint fellesområde. Du finner oss i BEHA-kvartalet, bare fem minutters gange fra buss- og togstasjon.

Les mer om skolen i Porsgrunn

Du finner oss midt i gågata og hundre meter fra torvet. Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige grupperom og leserom. I Kristiansand er vi opptatt av å legge til rette for det sosiale, og et godt skolemiljø.

Les mer om skolen i Kristiansand

Vi holder til midt i sentrum, i krysset Vestregata og Fredrik Langes gate, like ved Kongeparken. Vi har lyse lokaler med lesesal og flere kollokvierom rett ved leksehjelpa. 

Les mer om skolen i Tromsø

Vi holder til midt i sentrum av Drammen, i svært kort gå avstand fra jernbanestasjonen. Vi har flotte lokaler, med mange tilgjengelige kollokvierom, og klasserommene er alltid åpne hvis du vil sitte der og lese.

Les mer om skolen i Drammen
 

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel. Vi tilbyr gratis leksehjelp i matte, og har fine leserom. Hvert år starter vi også en sosialkomité som arrangerer hyggelige sosiale arrangementer gjennom året.

Les mer om skolen i Stavanger

I Trondheim så finner du oss i Kjøpmannsgata 65, i en av de flotte, gamle trebryggene ved Nidelven. Vi har en hel etasje som er for elever. I tillegg til en stor, flott lesesal og to studierom har vi også 15 kollokvierom.

Les mer om skolen i Trondheim

Vi holder til i sentrum av Bergen, sentralt langs Vågen.  Der finner du alt fra klasserom, auditorium og leseplasser, til en moderne lab for alle realfagskursene.

Les mer om skolen i Bergen

Lurer du på noe? Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til poengberegning av ditt vitnemål, og få oversikt over krav og regler som gjelder for deg.

Bestill gratis rådgivning