Hopp til hovedinnhold

Fortsatt på venteliste?

Å ta opp fag som privatist kan være nøkkelen til studiet du vil inn på!

Det er stadig flere som tar høyere utdanning. Spesielt i år har man sett en stor økning fra i fjor. Er du fortsatt på venteliste kan et semester eller to som privatist være det som skal til for å stille sterkere ved neste opptak. 

På bare 12 uker kan du forbedre karakterene dine og øke sjansene for å komme inn på neste opptak. Eksamensrettet undervisning og prøveeksamen er to av flere tiltak som hjelper studentene i stor grad frem mot eksamen. 

Få hjelp av en rådgiver til å se på hvilke fag du bør ta

- Å ikke komme inn på det studiet man ønsker og følge den planen man har satt for seg selv kan oppleves vanskelig. Mange av studentene vi har hos oss på Sonans har opplevd dette. Derfor er jeg så glad for at vi kan gi de muligheten til å forbedre karakterene sine slik at de øker mulighetene sine ved neste opptak, sier Marit Aamold Trysnes, strategi- og markedsdirektør ved Sonans Utdanning.

Mange muligheter for å øke sjansene

Det er ikke alltid de store karakterhoppene som skal til, kanskje bare fra 3-5 i et par fag. Kanskje mangler du et realfag som kan gi deg ekstra poeng – eller kanskje du har muligheten til å benytte deg av 23/5-regelen? 

Alt dette kan være litt utfordrende å få oversikt over. Book derfor gjerne tid med en av de erfarne rådgiverne våre som hjelper deg å regne ut poenggrenser og hvilke fag og karakterer du trenger for å komme inn på studiet du ønsker. 

Bestill tid med rådgiver her!