Fortsatt ledige plasser til høsten

Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere utdanning? På Sonans Utdanning er det fortsatt ikke for sent å begynne til høsten.

Nå er opptaket til høyere utdanning over. Mange har fått tilbud om plass på førstevalget sitt, mens andre ikke. Noen står kanskje helt uten studieplass. Toget har heldigvis ikke gått.

Mange velger å ta opp fag eller ta nye fag

Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller tar fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

Bestill gratis rådgivning

Sonans har 11 privatistskoler fordelt over hele Norge, og tilbyr i tillegg privatistfag som nettstudier, som blir stadig mer populært. Det gjør det lett å finne den studieformen som passer best.

– Nytt i år er også nye skoler i Sandvika og Fredrikstad.

Åpent i hele sommer

Sonans har åpent i hele sommer og har tilgjengelige rådgivere ved alle skoler.

– Rådgiveren vil kunne finne ut hva som er riktig for akkurat deg. De fleste har lang erfaring og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Rådgivningstime kan bestilles på sonans.no. Det er også mulig å få en drop in-time ved alle skoler. Rådgivningen er gratis og uforpliktende.

– Passer det ikke å ta en rådgivningstime på én av våre skoler, kan man få rådgivning digitalt eller via telefon.

Regn ut snittet ditt

Løpende opptak

Sonans har studiestart i slutten av august. Man kan søke helt frem til studiestart.

– Men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass hos oss, avslutter Aamold.

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-