Hopp til hovedinnhold

Dette er nettstudier

Lurer du på hvordan det egentlig er å ta fag på nett? Her er alt du trenger å vite om nettstudier. 

Med nettstudier hos Sonans, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får god oppfølging fra lærere og rådgivere når du har behov for det. Vil du teste nettstudiene våre? Nå kan du prøve nettstudier gratis i 24 timer! 

Slik er undervisningen:

•    Personlig læreroppfølging via chat
•    Konstruktive tilbakemeldinger på innsendingsoppgaver og prøveeksamen (skriftlig eller via videoretting)
•    Forelesninger på nett, live eller opptak når det passer deg
•    Fagforum, dette er ditt klasserom på nett. Her kan du snakke med faglærer og medelever
•    Strukturert kurs og eksamensrettet innhold
•    Variert undervisning med teori, video, selvtester, innsendingsoppgaver, prøveeksamen m.m

Digitalt klasserom med forum

Alle kursene er laget for at du skal lykkes på eksamen, og bygget opp rundt offentlig godkjente læreplaner. Vi følger deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en stedbunden skole. Lærerne retter og kommenterer oppgaver du sender inn, enten skriftlig eller via videotilbakemeldinger. Din faglærer svarer også individuelt på chat og på spørsmål i fagforum. I fagforumet kan du også ha kontakt med andre som tar samme fag som deg. Dette gir deg en mulighet til å være sosial selv om du ikke er på en fysisk skole. 

Sammen om ditt mål

Rådgiverne våre er tilgjengelig for deg når du måtte ønske det. De kan hjelpe deg med å sette opp en plan på hvordan du skal komme deg gjennom fagene. De kan også hjelpe deg underveis hvis du har behov for en ny plan, eller vil diskutere hvordan det går. Bestill gratis rådgivning her.

Start når du vil

Vi har opptak hele året, så du kan starte akkurat når det passer deg. Du har tilgang til kursene i 14 måneder. Dette er perfekt om du vil ha litt ekstra god tid på å lese på fagene, men du kan også fullføre på ett semester. Eksamen avholdes to ganger i året, før jul og før sommeren. Dette gjør at du kan begynne når du vil, og velge selv når du vil melde deg opp til eksamen. 

Slik lærer du

Det visuelle er viktig når du skal lære, derfor bruker vi også video for å lære deg fagene. For eksempel blir matematiske problemstillinger og kjemiske prosesser på labben forklart med filmer. Du kan delta i «live» undervisning, via våre digitale løsninger. Dette arrangeres 5 – 10 ganger per semester avhengig av hvilket fag du tar. Her går nettlæreren din gjennom teori og oppgaver som er viktig til eksamen, og du har mulighet til å stille spørsmål underveis. Opptak av «timen» kan sees i etterkant dersom du gikk glipp av timen, og så mange ganer du ønsker som repetisjon. Du kan også se opptak av undervisningstimer fra tidligere semester. 

Slik blir du klar til eksamen 

I hvert fag finner du mange eksamensrelaterte oppgaver og prøveeksamener du kan sende inn, som din nettlærer retter og gir deg tilbakemeldinger på. I tillegg finner du et rikholdig utvalg digitale tester slik at du får god anledning til å repetere underveis. Det finnes oppgaver du kan løse til hvert kapittel du leser. På denne måten får du oppsummert og sjekket om du har lært alt du skal. 

 

Lyst til å prøve nettstudier?

Vurderer du å studere på nett kan det være fint å få prøve seg som nettstudent først. Derfor har vi åpnet nettstudiene våre for alle som vil teste. Du får tilgang til fagene norsk, matematikk 1P og naturfag i læringsplattformen vår ALF 24 timer ved å registrere deg her

Prøv nettstudier gratis

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift