Hopp til hovedinnhold

Privatist på Hamar

På Sonans på Hamar er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Bestill en time på telefon, digitalt eller på skolen. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Lokaler i sentrum

Vi har lyse  lokaler i sentrum. Her finner du en lesesal og et lite rom som kan brukes til kollokvier. Vi har et kjøkken med mikrobølgeovn, kaffe og te som er felles for både studenter og ansatte. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Her finner du oss

Vi holder til midt i sentrum, på Østre torg. Inngangen er ved siden av posthustrappa, og vi holder til i øverste etasje. Her er det kort vei til både tog og buss, med parkeringsplasser i parkeringshus rett i nærheten.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget