Hopp til hovedinnhold

Privatist i Ski

Sonans i Ski er en liten privatistskole med tett oppfølging. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Ski tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet, ta realfag eller kanskje få generell studiekompetanse med 23/5 regelen? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning 

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte ut programfag?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Ski for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Skolestart og opptakskrav

I Ski er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Høstopptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Ski

Skolen i Ski har et varmt og inkluderende studentmiljø. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i geografi eller få en 6’er i fysikk. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener.

Vi har lesesal og flere grupperom, samt kjøkkenkrok med både mikrobølgeovn og kaffemaskin. I nærheten av skolen finner du matbutikker og kaféer. 

Her finner du oss

Sonans holder til i Sentrumveien 6A i helt nye lokaler, 5-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Ski. Skolen ligger rett ved Follo-banen med Ski Storsenter rett over gata. 

Åpningstider: mandag til fredag 8:00 - 16:00.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget