Hopp til hovedinnhold

Privatist i Ski

På Sonans i Ski er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen. Skolen i Ski åpner til høsten 2021.

Gratis rådgivning 

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Bestill en time på telefon eller digitalt. Du kan også gå på rådgivning hos en av våre andre skoler frem til skolen er åpen. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Nye lokaler i sentrum

Vi kommer til å helt nyoppusset lokaler klare i løpet av mai 2021, i Ski sentrum. Skolen skal ha lesesal og flere grupperom hvis du trenger det. Du finner også en kjøkkenkrok med både mikrobølgeovn og kaffemaskin. I nærheten av skolen finner du både matbutikker og kaféer. Skolen har også heis for de som trenger det. 

Her finner du oss

Adressen vår er Sentrumveien 6A. Skolen er 5-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Ski. Skolen ligger rett ved Follo-banen med Ski Storsenter rett over gata. 

Viktige datoer

  • Påmeldingsfristen til eksamen høsten 2021 er 15. septemberGå til InSchool
{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget