Hopp til hovedinnhold

Privatist i Ski

På Sonans i Ski er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen. 

Gratis rådgivning 

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Bestill en time på telefon eller digitalt. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Nye lokaler i sentrum

Vi har helt nye lokaler i Ski sentrum. Skolen har lesesal og flere grupperom hvis du trenger det. Du finner også en kjøkkenkrok med både mikrobølgeovn og kaffemaskin. I nærheten av skolen finner du både matbutikker og kaféer. Skolen har også heis for de som trenger det. 

Her finner du oss

Adressen vår er Sentrumveien 6A. Skolen er 5-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Ski. Skolen ligger rett ved Follo-banen med Ski Storsenter rett over gata. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget