Hopp til hovedinnhold

Privatist i Porsgrunn

På Sonans i Porsgrunn er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Historie. I Porsgrunn møter du en liten, intim skole med et godt studiemiljø!

Åpningstider og leseplass

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 9-16.

Ønsker du å lese på skolen utenom åpningstid, gjøres dette etter avtale.

Vi har leserom og grupperom, men de mest populære områdene er kanskje i fellesområdene rett ved inngangen. Her har vi sofaer og sittegrupper. Dette er både et sosialt samlingspunkt, og stedet du finner all praktisk informasjon. 

Her finner du oss

Du finner oss i BEHA-kvartalet, bare fem minutters gange fra buss- og togstasjon. Adressen er C. E. Berg-Hanssens Gate. 32. Kjører du bil, er det gratis parkering rett ved skolen.  

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget