Hopp til hovedinnhold

Privatist i Lillestrøm

Sonans i Lillestrøm er en liten privatistskole med tett oppfølging. Her får du hjelpen du trenger for å lykkes på eksamen.

Hvilke fag kan du ta?

I Lillestrøm tilbyr Sonans eksamensrettet undervisning i de fleste fellesfag og enkelte programfag fra studiespesialiserende. Du finner en fullstendig fagoversikt her.

Vil du forbedre snittet ditt, fullføre vitnemålet eller kanskje ta påbygging til generell studiekompetanse? Rådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg.

Gratis rådgivning

Du kan få hjelp til å regne ut snittet ditt, se på krav til høyere utdanning samt få et konkret forslag til studieløp mot ditt mål. Våre erfarne rådgivere kan finne muligheter du kanskje ikke er klar over. Kan du for eksempel bytte matte?

Bestill en time eller kom innom Sonans i Lillestrøm for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende.

Skolestart og opptakskrav

I Lillestrøm er det skolestart to ganger i året. Høstsemesteret starter i august, vårsemesteret starter i januar. Sonans har ingen opptakskrav og har løpende opptak frem mot skolestart, så lenge vi har ledige plasser. Våropptaket er i gang, sikre deg en plass på fagene du trenger her.

Hvorfor velge Sonans Lillestrøm

Studentene ved Sonans i Lillestrøm får gratis forkurs i P-matte samt månedlige kurs i studieteknikk. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å bestå sidemål eller få en 6’er i historie. Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. Skolen tilbyr også 10 timer med leksehjelp i uken.

Sonans i Lillestrøm har både lesesal og grupperom, samt et hyggelig fellesareal der du kan ta en kopp kaffe og en prat innimellom undervisningen. Skolen har også en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap og vannkoker.

Her finner du oss

Sonans holder til i Kirkegata 3. Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Lillestrøm sentrum. Skolen ligger i samme lokaler som Norasonde, rett bak det gule trebygget.

Åpningstider: mandag til torsdag 8:30 - 21:00, fredag 8:30 - 17:00.

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget