Hopp til hovedinnhold

Privatist i Lillestrøm

På Sonans i Lillestrøm er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Bestill en time på telefon, digitalt eller på skolen.  Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Lokaler i sentrum

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Administrasjonen bistår deg med det aller meste.

Vi har også en kjøkkenkrok med mikrobølgovn, kjøleskap, og vannkoker. Skolen har både lesesal og grupperom hvis du trenger det. Vi har også et hyggelig fellesarealet der du har har mulighet til å ta en kopp kaffe og en prat før og etter undervisning.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Her finner du oss

Adressen vår er Kirkegata 3. Skolen er 2-minutters gange fra tog- og busstasjonen i Lillestrøm sentrum. Skolen ligger i samme lokaler som Norasonde, rett bak det gule trebygget.

 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget