Privatist i Haugesund

På Sonans i Haugesund er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis drop-in rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Historie. I Haugesund møter du en liten, intim skole hvor det vil være lett å trives.

Åpningstider og leseplass

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 8-16.

Ønsker du å lese på skolen utenom åpningstid, gjøres dette etter avtale.

Vi har leserom og grupperom, men det mest populære områdene er kanskje i fellesområdene rett ved inngangen og resepsjonen. Her har vi sofa og sittegruppe. Dette er både et sosialt samlingspunkt, og stedet du finner all praktisk informasjon.

Her finner du oss

Du finner oss i rett over Nordea bank sine lokaler midt i Haraldsgata, bare fem minutters gange fra bussterminalen på Flottmyr. Det er også gode muligheter for parkering i sentrum for dem som bruker bil. Adressen er Haraldsgata 152. 

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget