Hopp til hovedinnhold

Vant pris for å tilrettelegge for elevene!

Sonans er stolt over å ha vunnet IxDA-prisen. Prisen hedrer fremragende interaksjons-design hvor brukeropplevelse står i fokus, og deles ut av IxDA Oslo og Grafill.

-Da vi laget nye nettsider for Sonans var det viktig at funksjonaliteten på nettstedet var på elevenes premisser, forteller strategi og markedsdirektør Marit Aamold Sundby. Videre forteller hun om hvor fornøyde elevene er med lånekasseberegning, forslag til timeplan, utregning av mitt snitt og online booking av gratis rådgivningstimer med full karakterutregning og vitnemålsanalyse.

Visuelt sier dette om sonans.no:

Prosjektet viser kraften som finnes i fagene våre. Det er gjort et solid arbeid fra start til slutt: brukerinnsikt, konsept, informasjonsarkitektur, navigasjonsstruktur, mikrointeraksjoner, innholdsproduksjon, frontendkode, tilgjengelighet – alt støtter opp om mågruppens oppgaver og behov, og Sonans sine mål. Vi vil gjerne gi en ekstra honnør til det velskrevne innholdet, som på lettlest vil byr på betryggende rettledning.

Les mer om IxDA-prisen.

Vi håper at du som bruker også er fornøyd med nettsidene våre. Legg gjerne igjen ris og ros, slik at vi kan gi fremtidige elever en enda bedre opplevelse.

 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift