Vant pris for å tilrettelegge for elevene!

Sonans er stolt over å ha vunnet IxDA-prisen. Prisen hedrer fremragende interaksjons-design hvor brukeropplevelse står i fokus, og deles ut av IxDA Oslo og Grafill.

-Da vi laget nye nettsider for Sonans var det viktig at funksjonaliteten på nettstedet var på elevenes premisser, forteller strategi og markedsdirektør Marit Aamold Sundby. Videre forteller hun om hvor fornøyde elevene er med lånekasseberegning, forslag til timeplan, utregning av mitt snitt og online booking av gratis rådgivningstimer med full karakterutregning og vitnemålsanalyse.

Visuelt sier dette om sonans.no:

Prosjektet viser kraften som finnes i fagene våre. Det er gjort et solid arbeid fra start til slutt: brukerinnsikt, konsept, informasjonsarkitektur, navigasjonsstruktur, mikrointeraksjoner, innholdsproduksjon, frontendkode, tilgjengelighet – alt støtter opp om mågruppens oppgaver og behov, og Sonans sine mål. Vi vil gjerne gi en ekstra honnør til det velskrevne innholdet, som på lettlest vil byr på betryggende rettledning.

Les mer om IxDA-prisen.

Vi håper at du som bruker også er fornøyd med nettsidene våre. Legg gjerne igjen ris og ros, slik at vi kan gi fremtidige elever en enda bedre opplevelse.

 

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-