Hopp til hovedinnhold

Tilbyr gratis leksehjelp i mai og juni

Leksevakten tilbyr gratis leksehjelp til videregående- og ungdomsskoleelever i norsk og matte. Samtidig lanseres en ny og landsdekkende tjeneste.

– Vi tilbyr alle elever som går på ungdomsskole og videregående skole gratis leksehjelp et par timer den 23. og 30. mai på Bislett i Oslo. Samt den 6. juni, forteller Strategi- og markedsdirektør i Sonans gruppen, Marit Aamold Sundby.

Om tilbudet med gratis leksehjelp blir populært, informerer Aamold Sundby om at Leksevakten setter opp flere gratis-timer. 

– Dette er et tilbud for å hjelpe elever i den kommende eksamensperioden.

Lanserer ny, landsdekkende leksehjelp

Gratis leksehjelp lanseres samtidig som Sonans utdanning lanserer Leksevakten. Leksehjelpen kan man få ved å booke enten hjemmebesøk, fysisk oppmøte på Bislett eller digitalt i hele landet.

Leksevakten ledes av Michael Brekke, tidligere rektor ved Sonans videregående skole i Oslo. Han har bred erfaring i å rekruttere dyktige lærere, samt i å veilede disse. I dag er han faglig leder i Sonans utdanning. 

– Vi i Sonans utdanning har lang erfaring med privatistundervisning og eksamensrettede kurs. Vi kvalitetssikrer alle lærere, slik at man kan være sikker på å få fullt utbytte av undervisningen. Nå har vi startet med leksehjelp, slik at vi kan hjelpe elever som går på ungdomsskole eller videregående med å nå sine mål, forteller Brekke.

Michael Brekke og Marit Aamold Sundby
Bilde: Michael Brekke og Marit Aamold Sundby

– Beste leksehjelpen i Norge

Leksevakten har allerede gjennomført en pilot med veldig fornøyde elever. Samt intervjuet elever og foreldre.

– Vi har også gjennomført arbeidsmøter med eksperter og lærere for å lage den beste leksehjelpen i Norge, forteller Brekke.

Ifølge Strategi- og markedsdirektør er både elever og lærere positive til å være med å starte opp leksehjelptjenesten. Sonans utdanning er allerede kjent for å ha høy kvalitet, noen av landets beste lærere og fornøyde elever.

– Mange har meldt inn at de ønsker digital leksehjelp. Derfor tilbyr vi dette også nå. Vi lager tilbudet slik elevene ønsker det. Med digital leksehjelp, kan du få leksehjelp akkurat der du vil, sier Aamold Sundby.

Det er en kjent sak at elever ofte opplever at det er vanskelig å sette seg ned med leksene sine. Det kan være lett å utsette dem til fordel for andre ting man har mer lyst til å gjøre.

– Mye læring skjer når du sitter og arbeider alene med fagstoffet. Enda bedre er det hvis du kan få hjelp med leksene av en som kan faget. Våre leksehjelpere brenner for å hjelpe andre med leksene sine bekreftet Brekke.

Mer informasjon til deg som er elev

Tilpasser undervisningen

Hos Leksevakten velger man om man vil ha hjemmebesøk av læreren, gjennomføre på nett eller om man vil komme på skolen.

– Det viktigste for oss er at du får den hjelpen du trenger – tett oppfølging av en tålmodig og dyktig fagperson. Du vil lære masse, sier Qirrat Shahid.

Shahid jobber som lærer ved Leksevakten. Hun er opptatt av at alle elver har sin egen måte å lære et fag på. Og at man ved å tilpasse undervisningen oppnår bedre resultater.

– Jeg er opptatt av å skape forståelse for faget. Det er viktig at man har mulighet til å stille spørsmål til det man synes er vanskelig, avslutter Shahid.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift