Sonans kjøper skole for privatister i Tromsø

 

Fra og med 29. november er Sonans Gruppen AS nye eiere av Frisvold Privatgymnas AS.

 

– Sonans vil fremover sikre en god integrering av Frisvold Privatgymnas i resten av Sonans Utdanning. Vårt mål er at Frisvold fortsetter å være en skole med høy faglig kvalitet, til beste for skolens elever, og at skolen fortsetter den positive utviklingen fremover, sier konsernsjef i Sonans Gruppen, Erik Brandt.

Sonans Gruppen driver Sonans Privatgymnas AS, den ledende privatistskolen i Norge, med skoler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen og Porsgrunn. Nå med privatistskole i Tromsø i tillegg. Sonans har også Sonans Nettstudier. Videre eier Sonans Gruppen fagskolen eCademy, Sonans Videregående Skole Oslo AS, Sonans Karriere AS og Euroskolen AS.

– Vi i Sonans gleder oss til å utvikle Frisvold Privatgymnas videre sammen med skolens ansatte, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med elever og samarbeidspartnere forøvrig. Dagens lærere og ansatte forøvrig vil også fortsette å sikre den gode kvaliteten skolen har i dag, forteller Brandt.  

Positive til oppkjøpet

Turi Sandbakken som har vært leder på Frisvold de siste årene, blir med videre som skolens rektor.

– På Frisvold Privatgymnas er vi positive til oppkjøpet. Vi ser fram til å ha en stor aktør i ryggen som har lang og god erfaring med drift av privatistskoler. Elever og samarbeidsparter vil fortsatt kjenne oss igjen i tiden framover og erfare at vi opprettholder vårt gode tilbud og gjerne utvikler oss ytterligere, sier Turi Sandbakken.

Sonans har siden sommeren 2015 eid 1/3 av skolen, men har nå kjøpt eksisterende aksjepost fra Fjellrypesteggen AS og Whale AS. Tidligere styreleder og daglig leder, Ståle Frisvold, har valgt å vie tiden sin til å utvikle Ask Undervisning AS. Ny styreleder i Frisvold Privatgymnas er Erik Brandt.

 

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-