Hopp til hovedinnhold

Sonans Bergen flytter fra Hansaparken til sentrum

Sonans utdanning har vært i Bergen i 25 år. Til sommeren flytter privatistskolen inn i nye lokaler i sentrum.

– Det passer fint å feire 25 år i Bergen med å flytte inn i nye, flotte lokaler, sier rektor ved Sonans utdanning i Bergen, Mette Knudsen.

Etter 9 år i Hansaparken oppe i Kalfaret flytter privatistskolen inn i nye lokaler i C. Sundts gate 27 – midt mellom Fisketorget og Akvariet.

– Vi gleder oss til å ønske elever velkommen til moderne og lyse lokaler i Bergen sentrum fra høsten av. Vi overtar det nye lokalet 1. juli og gleder oss til å komme på plass. I løpet av sommeren skal vi gjøre alt klart til å ta imot elever til skolestart i august.

Midt i bykjernen

Sonans utdanning flytter inn i de gamle lokalene til Høgskolen Kristiania. Bygget ligger sentralt langs Vågen.

– Det blir en fordel for elevene med en sentral beliggenhet. Det nye skolebygget er lett tilgjengelig med gåavstand til all offentlig transport, uansett hvilken retning man kommer fra.

Det nye lokalet i C. Sundts gate 27 er nyoppusset, moderne og lyst. Bygget inneholder alt fra klasserom, auditorium og leseplasser til en ny og moderne lab til alle realfagskursene.

– All undervisning våren 2016 vil fortsatt være i Hansaparken i Kalfaret. Det er også her vi tar imot nye søkere til rådgivning og inntak til nytt skoleår frem til flyttedato i juli.

Godt fagtilbud for privatister

Sonans utdanning i Bergen er kjent for å gi privatister et bredt og kvalitetsmessig godt fagtilbud, i tillegg til gode lærere. Sonans utdanning i Bergen består av Sonans privatist og Sonans nettstudier.

– Fra høsten 2016 vil tilbudet vårt i enda større grad enn tidligere vektlegge tilbud som studieteknikk, eksamenstrening med prøveeksamener og god veiledning av faglærere og rådgivere, avslutter Knudsen.

Bestill rådgivning

RESEPSJON: Lys og hyggelig resepsjon
Bilde 1: Lys og hyggelig resepsjon

AUDITORIUM: Flott auditorium i C. Sundts gate 27
Bilde 2: Flott auditorium i C. Sundts gate 27

MIDT I SENTRUM: Fasade nye lokaler i C. Sundts gate 27 - midt mellom Fisketorget og Akvariet.
Bilde 3: Fasade nye lokaler i C. Sundts gate 27
- midt mellom Fisketorget og Akvariet.

 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift