Sonans åpner privatistskole i Sandvika

Sonans Utdanning tar med seg et erfarent lærerkorps og etablerer seg i Sandvika. – Vi ser frem til å ta imot studenter på den nye skolen vår til høsten, sier rektor Aina Gerner-Mathisen. 

Sonans Utdanning fortsetter å vokse og etablerer nå sin ellevte skole i Sandvika. Åpningen kommer etter at privatistskolen opplever stor etterspørsel etter privatistundervisning i regionen. I flere år har Sonans Utdanning i Oslo hatt en solid studentvekst.

- For oss er Sandvika et veldig spennende sted å etablere skole. Området mangler et tilbud for privatister, og vi tror mange vil ha glede av at vi blir mer tilgjengelige i regionen. Her vil vi fortsette å hjelpe mennesker med å nå målene sine om høyere utdanning, sier Gerner-Mathisen, som blir rektor ved den nye skolen.

Åpner 10. april

Den nye skolen har adresse Rådmann Halmrasts vei 14.

- Det er ikke alltid ønskelig for elever som bor i Asker og Bærum å pendle helt til skolen vår på Bislett i Oslo. Nå har vi fått lyse og moderne lokaler rett ved et kollektivt knutepunkt. Det vil komme mange til gode, sier Gerner-Mathisen.

Nå kan potensielle studenter begynne å søke plass på skolen. 

Bestill gratis rådgivning

Lokalkjent rektor

Gerner-Mathisen startet som rektor i Sonans Utdanning i 2005 og har opplevd en formidabel studentvekst på skolene hun har ledet. Men hun tar med seg mer enn erfaring når skolen etablerer seg i Sandvika.

- Skolen er ny, men vi gjenbruker samme modell og tar med oss et erfarent lærerkorps fra skolen vår i Oslo. På denne måten sikrer vi kvalitet og fortsetter med noe vi har hatt suksess med i årevis, sier Gerner-Mathisen.

Hun er selv fra Bærum og kjenner plassen godt. Som rektor på Sonans Utdanning i Oslo, Drammen og Porsgrunn fra før var det naturlig at nettopp hun skal lede den nye skolen i Sandvika.

- Elevene strømmer til Sonans og det mener jeg er på grunn av det som skjer i klasserommene våre. Vi har fantastiske lærere som har fullt fokus på eksamen, bruker tid på elevene og vet hva som skal til for at de lykkes, avslutter rektoren.

Skolestart på skolen i Sandvika er 27. august.

 

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-