Hopp til hovedinnhold

Nettstudier – perfekt for deg med mye på planen

Har du lyst til å forbedre vitnemålet ditt, men lite tid til overs? Da kan nettstudier passe perfekt for deg! Med nettstudiene våre jobber vi for å gi deg det beste av to verdener: god og tett oppfølging, og friheten til å lære når du selv ønsker det. Nå kan du teste gratis i 24 timer!

Så lenge du har tilgang på nett kan du studere uavhengig av åpningstider, hvor i verden du er eller hva klokken er. Du må bare komme hjem i tide til å ta eksamen.

Sammen om ditt mål

Kolliderer timeplanen med henting i barnehagen, arbeidstid eller reiser? Kanskje foretrekker du å studere hjemme i din egen stue på kveldstid fremfor å møte opp i et klasserom? Våre nettkurs er populære fordi du kan studere i ditt eget tempo, i den rekkefølgen du vil. Faglærere, rådgivere og medstudenter er med deg hele veien.

Test hvordan det er i 24 timer

Rådgiverne våre er eksperter på å finne gode løsninger, tette hull i vitnemål og legge gode planer tilpasset deg og din hverdag. De kan også sette opp en 24timers testperiode for deg slik at du kan teste om nettstudier er noe for deg. Da får du tilgang til vår helt egen læringsportal ALF.

Bestill tid med en rådgiver

Rådgivere hjelper deg med å legge en plan

Rådgiverne våre er eksperter på å finne gode løsninger, tette hull i vitnemål og legge gode planer tilpasset deg og din hverdag.

Bestill tid med en rådgiver

Eksamensrettet undervisning 

Dersom du velger nettstudier hos Sonans får du en egen erfaren faglærer som veileder deg hele veien frem mot eksamen gjennom forelesninger på nett og valgfrie innleveringsoppgaver. Sonans Utdannings nettlærere og kursutviklere er spesialister i å strukturere fag for å sørge for at alle læringsmål er nådd og at du blir klar for eksamen. Faglærerne er tilgjengelig for å svare på spørsmål, de retter oppgaver og veileder på veien mot eksamen. De jobber også tett sammen med deg under prøveeksamen og sikrer at du er godt forberedt før eksamen. 
 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift