Hopp til hovedinnhold

Alvorlig klage på norsklærer Jostein Christensen

Jeg hadde Jostein Christensen som lærer på vårsemesteret, og jeg må si at tiden var alt annet enn forventet.

Jeg har pleid å se på meg selv som en strukturert fyr, med en klar plan om hva jeg vil bli. Jostein har ødelagt alt dette.

Matte har alltid vært mitt beste fag, samtidig som jeg er interessert i historie. Planen om å bli mattelærer har blitt ødelagt, jeg har nå søkt lektorutdanning i historie med norsk som sekundærfag. Jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger. Ikke bare har jeg gått inn for å bli lærer i norsk, jeg har søren meg også gått på biblioteket og lånt en gammel, norrøn islandsk ættesaga (!). Bare på grunn av Jostein.

Og en annen ting. De litteraturhistoriske epokene får jeg ikke ut av hodet. Før jul kunne jeg ikke forskjellen på romantikk og realisme. Nå sitter samtlige litterære epoker som et skudd, og jeg er redd jeg kommer til å huske dette for alltid. Bare på grunn av Jostein.

Jeg blir mobba av venner og familie fordi jeg prøve å snike inn en diktanalyse på fredagskveldene. Jeg fikk 6 på eksamen i et fag jeg ikke hadde vurderingsgrunnlag i på videregående.

Hvis dere fortsetter å la Jostein undervise i norsk, kommer garantert mange andre elever til å oppleve det samme.

mvh Ola A., elev

(Teksten er skrevet av en fornøyd norskelev som har satt kunnskapene ut i praksis etter å ha lært om satirisk tekst).

Jostein forteller om muntlig eksamen i Norsk

Kommentarer

Innsendt av Sam (ikke bekreftet) på ons 25/05/2016 - 16:31

Jeg kjenner meg godt igjen .... Han har ødelagt realfag for meg.. hahaha....

Innsendt av Andreas (ikke bekreftet) på ons 25/05/2016 - 19:46

Støtter dette innlegget. Jostein er både inspirerende, morsom og en genuint flink norsklærer. Selv hadde jeg ingen karakter i norsk og fikk 5 på eksamen, noe jeg aldri hadde fått uten Jostein sin gode undervisning!

Innsendt av Farimah (ikke bekreftet) på fre 27/05/2016 - 08:39

Det samme skjedde med!!
Jeg vurderer litteratur og språk lektorutdanning.
Takk Jostein at du liker og mester hva du gjør.

Innsendt av Reshad (ikke bekreftet) på søn 29/05/2016 - 23:14

uten tvil den eneste læreren som har klart å holde meg våken under undervisnings timene

Innsendt av Sana (ikke bekreftet) på ons 21/03/2018 - 21:26

Helt feil vurdering.
Jeg fikk den beste læreren på sonans, Jostein er faktisk en lærer som fikk meg til å forstå historie på en enkel måte. Hans lære måte er fantastisk og han forklarer alt på enkel måte. Jeg har aldri likt skole men etter å ha fått Jostein som lærer elsket jeg å komme til timene. Fantastisk person med masse energi og vil anbefale han videre !!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift