Alvorlig klage på norsklærer Jostein Christensen

Jeg hadde Jostein Christensen som lærer på vårsemesteret, og jeg må si at tiden var alt annet enn forventet.

Jeg har pleid å se på meg selv som en strukturert fyr, med en klar plan om hva jeg vil bli. Jostein har ødelagt alt dette.

Matte har alltid vært mitt beste fag, samtidig som jeg er interessert i historie. Planen om å bli mattelærer har blitt ødelagt, jeg har nå søkt lektorutdanning i historie med norsk som sekundærfag. Jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger. Ikke bare har jeg gått inn for å bli lærer i norsk, jeg har søren meg også gått på biblioteket og lånt en gammel, norrøn islandsk ættesaga (!). Bare på grunn av Jostein.

Og en annen ting. De litteraturhistoriske epokene får jeg ikke ut av hodet. Før jul kunne jeg ikke forskjellen på romantikk og realisme. Nå sitter samtlige litterære epoker som et skudd, og jeg er redd jeg kommer til å huske dette for alltid. Bare på grunn av Jostein.

Jeg blir mobba av venner og familie fordi jeg prøve å snike inn en diktanalyse på fredagskveldene. Jeg fikk 6 på eksamen i et fag jeg ikke hadde vurderingsgrunnlag i på videregående.

Hvis dere fortsetter å la Jostein undervise i norsk, kommer garantert mange andre elever til å oppleve det samme.

mvh Ola A., elev

Jostein forteller om muntlig eksamen i Norsk

Kommentarer

Jeg kjenner meg godt igjen .... Han har ødelagt realfag for meg.. hahaha....

Støtter dette innlegget. Jostein er både inspirerende, morsom og en genuint flink norsklærer. Selv hadde jeg ingen karakter i norsk og fikk 5 på eksamen, noe jeg aldri hadde fått uten Jostein sin gode undervisning!

Det samme skjedde med!!
Jeg vurderer litteratur og språk lektorutdanning.
Takk Jostein at du liker og mester hva du gjør.

uten tvil den eneste læreren som har klart å holde meg våken under undervisnings timene

Tidenes beste lærer. Enkelt og greit.

Skriv ny kommentar