Hopp til hovedinnhold

Alvorlig klage på norsklærer Jostein Christensen

Jeg hadde Jostein Christensen som lærer på vårsemesteret, og jeg må si at tiden var alt annet enn forventet.

Jeg har pleid å se på meg selv som en strukturert fyr, med en klar plan om hva jeg vil bli. Jostein har ødelagt alt dette.

Matte har alltid vært mitt beste fag, samtidig som jeg er interessert i historie. Planen om å bli mattelærer har blitt ødelagt, jeg har nå søkt lektorutdanning i historie med norsk som sekundærfag. Jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger. Ikke bare har jeg gått inn for å bli lærer i norsk, jeg har søren meg også gått på biblioteket og lånt en gammel, norrøn islandsk ættesaga (!). Bare på grunn av Jostein.

Og en annen ting. De litteraturhistoriske epokene får jeg ikke ut av hodet. Før jul kunne jeg ikke forskjellen på romantikk og realisme. Nå sitter samtlige litterære epoker som et skudd, og jeg er redd jeg kommer til å huske dette for alltid. Bare på grunn av Jostein.

Jeg blir mobba av venner og familie fordi jeg prøve å snike inn en diktanalyse på fredagskveldene. Jeg fikk 6 på eksamen i et fag jeg ikke hadde vurderingsgrunnlag i på videregående.

Hvis dere fortsetter å la Jostein undervise i norsk, kommer garantert mange andre elever til å oppleve det samme.

mvh Ola A., elev

(Teksten er skrevet av en fornøyd norskelev som har satt kunnskapene ut i praksis etter å ha lært om satirisk tekst).

Jostein forteller om muntlig eksamen i Norsk

Vurderer du å ta opp norsk som privatist? Norskundervisningen hos Sonans er spesielt tilrettelagt for privatisteksamen. Vi hjelper deg gjerne å lage en plan. 

Bestill gratis rådgivning