«Stå på!»-uken i Bergen

Det kan være fort gjort å miste motivasjonen halvveis i løpet. Dette ville Sonans i Bergen gjøre noe med. Forrige uke satte de derfor motivasjon på programmet.

-Vi vet at mange privatister, når de er kommet halvveis til målet, kan miste litt motet. Det kan være vanskelig å motivere seg. Det ville vi gjøre noe med, og derfor arrangerte vi «Stå på!»-uken, forteller Mette Knudsen, rektor i Bergen.

Hver dag i en uke ble det holdt et mini-arrangement i auditorium Perle. Der kunne man være med på foredrag, quiz eller film, servert sammen med sjokolade, kjeks og appelsiner. Uken ble avsluttet med et motivasjonsforedrag av rektor Mette fredag ettermiddag med påfølgende pizzaservering og sosial stund med brettspill og prat.

-Tilbakemeldingene fra elevene tyder på at vi lykkes med å sette litt ekstra humør og motivasjon på dagsordenen, forteller rektor Mette fornøyd. 

 

Bilder fra «Stå på!»-uken i Bergen:

Rådgiver ønsker velkommen

Elevene går inn i auditoriet

Elever i auditoriet 1

Elever i auditoriet 2

 

Skriv ny kommentar

Spør Sanna
sonans-logo-min circle-mask spinner-1 eyebrow-left eyebrow-right ear-left eyes eye glasses eye ear-right mouth mouth-right
Klikk her for info om: {{ response.heading }}
{{ response.button_text }}
{{ response.second_button_text }}
Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.
Fant du svar på det du lette etter?
Jeg ser forresten at {{ available_human.name }} er tilgjengelig på chatten vår, hvis du ikke finner svarene du leter etter kan jeg sette deg over? Hvis du ikke finner svar på det du ser etter kan du legge igjen en beskjed. Du får svar så fort en av våre veiledere ser den.

{{ step.heading }}

Jeg ser en av våre rådgivere {{ booking_school_description }}har ledig tid {{ description_of_date }}, hvis du vil kan jeg lage en avtale for deg {{ description_of_time }}?

Hvis det ikke passer da kan du søke i tilgjengelige tidspunkter ved å klikke her

Hvilken dato kan passe for rådgivning?

{{ missing_slots }}
Via videochat
Over telefon
Oppmøte {{ school_descrition() }}
Oppmøte i Bergen
{{ booking_error }}
{{ step.selected }}

{{ step.selected.description }}

-