Gratis rådgivning

Få råd om hvordan du kan nå målene dine - få hjelp til å sette sammen riktig kombinasjon av fag, og hvilken rekkefølge det er lurt å ta dem i. Da kaster du ikke bort tid og penger på å ta fag til ingen nytte.

Vitnemålsanalyse

Skal du oppnå en bestemt poengsum for å komme inn på drømmestudiet? Da kan du få hjelp til å regne poengene dine. Ut fra dine behov og ønsker, kan rådgiver komme med flere løsningsforslag.  Du kan også sjekke ditt vitnemål med vår karakterkalkulator.

Rådgivning hvor du vil

Du kan få rådgiving digitalt eller på skolen. Ta det der det passer best for deg!

Slik foregår digital rådgivning:

 

Generell studiekompetanse

Det er flere veier til generell studiekompetanse. Både bakgrunn og fremtidsplaner kan være med å påvirke hva som er den beste løsningen for deg. Det som er bra, er at det alltid finnes en løsning.

Slippe fag du sliter med?

Visste du at det kan være mulig å bytte ut fag på vitnemålet? Ofte kan du droppe et fag du ikke trives med og ta et du liker, og likevel komme dit du vil. Ta disse valgene sammen med rådgiver, så er du sikker på å få riktig fagkombinasjon.

Klasserom eller nettstudier?

Vil du ha klasseromsundervisning, eller passer det best med nettstudier for å få hverdagen til å gå opp? På Sonans velger du det selv – og du kan gjerne kombinere; litt tavle og litt skjerm.

Få rådgivning for privatist på en av skolene våre. Rådgivningen for nettstudier kan du få over telefon. Rådgivning er gratis og uforpliktende. Ta kontakt med oss i dag!

Skolestart i januar

Alle privatistskolene starter 16. januar, utenom Oslo som har oppstart 23. januar. 

Nettstudier kan du starte når du vil!

 

  • Jeg ønsker å bestille rådgivning ved
  • i i per
  • klokka
    Du må velge en dato
    {{ pleaseWaitMsg }}
* Nettstudier tilbyr rådgiving over telefon eller ved oppmøte i Bergen.