Privatist i Porsgrunn

På Sonans i Porsgrunn er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Planlegg sammen med rådgiverne

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig akkurat for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Historie. I Porsgrunn møter du en liten, intim skole med et godt studiemiljø!

Mona i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Mona i resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende hun gir deg noen kloke råd, en klapp på skulderen, eller hjelper deg med konkrete, praktiske ting du lurer på.

Åpningstider og leseplass

Skolen er åpen mandag-fredag kl. 9-16.

Ønsker du å lese på skolen utenom åpningstid, gjøres dette etter avtale.

Vi har leserom og grupperom, men de mest populære områdene er kanskje i fellesområdene rett ved inngangen og resepsjonen. Her har vi sofaer og sittegrupper. Dette er både et sosialt samlingspunkt, og stedet du finner all praktisk informasjon. Du kan enten sjekke infoskjermen, eller snakke med Mona i resepsjonen.

Her finner du oss

Du finner oss i BEHA-kvartalet, bare fem minutters gange fra buss- og togstasjon. Adressen er C. E. Berg Hanssensgate. 32. Kjører du bil, er det gratis parkering rett ved skolen.  

Bestill gratis rådgiving

Viktige datoer

 

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget