Privatist i Oslo

På Sonans i Oslo er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Planlegg sammen med rådgiverne

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig akkurat for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

Åpent for deg

Åpningstider for skolen:

  • Mandag – torsdag 08.00-21.00
  • Fredag 08.00-17.00

Åpningstider for rådgivning:

  • Mandag – fredag 09.00-17.00
  • Onsdager 09.00-19.00

Åpningstider i helgene: (fra 4. mars til 18. juni)

  • Lørdag og søndag 10.00-18.00

Skolen er stengt på alle helligdager i forbindelse med påske, pinse, Kristi himmelfart, 1. mai og 17. mai.
Skolen er åpen som vanlig mellom 10. og 12. april.

Vi har lesesaler og kollokvierom, men de mest populære leseområdene er kanskje i fellesområdene. Der sitter du lyst, og kan høre musikken fra resepsjonen. Liker du ikke musikken, kan du sette i øreproppene og være i din egen verden - sammen med alle oss andre.

Her finner du oss

Vi holder til i Pilestredet 56, på Bislett. Reiser du kollektivt, kan du ta trikk nr. 17 eller 18, eller buss nr. 21, til Bislett. Vi har ikke egen parkeringsplass, men det er mulig å finne gateparkering i området. Vår inngang finner du rett bak Bislett Bad.

Sjekk fag og priser

Viktige datoer

 

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget