Privatist i Oslo

På Sonans i Oslo er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis drop-in rådgivning i hele august

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i Psykologi 1.

Blide ansikter i resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, eller trenger du motivasjon? Resepsjonen bistår deg med det aller meste. Det kan godt hende de gir deg noen kloke råd, eller en klapp på skulderen.

Åpent for deg

Åpningstider for skolen:

  • Mandag – torsdag 08.00-21.00
  • Fredag 08.00-17.00

Åpningstider for rådgivning:

  • Mandag – fredag 09.00-17.00
  • Onsdager 09.00-19.00

Vi har lesesaler og kollokvierom, men de mest populære leseområdene er kanskje i fellesområdene. Der sitter du lyst, og kan høre musikken fra resepsjonen. Liker du ikke musikken, kan du sette i øreproppene og være i din egen verden - sammen med alle oss andre.

Bli med på fadderhelg!

Den 26. og 27. august arrangerer Sonans Oslo fadderordning for alle våre elever - både for deg som er ny og deg som har gått flere semestre. Bli kjent med medelever og skolen, samtidig som du får en myk start på studiehverdagen. Kanskje det er her du finner dine nye kollekviegruppevenner?

Fadderne dine tar vare på deg og gir deg gode råd om skolehverdagen på Sonans. Dette er en perfekt anledning til å bli del av det sosiale miljøet i løpet av to koselige og spennende dager.

Se program og meld deg på

Her finner du oss

Vi holder til i Pilestredet 56, på Bislett. Reiser du kollektivt, kan du ta trikk nr. 17 eller 18, eller buss nr. 21, til Bislett. Vi har ikke egen parkeringsplass, men det er mulig å finne gateparkering i området. Vår inngang finner du rett bak Bislett Bad.

Sjekk fag og priser

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget