Ta opp fag

Hvert år studerer 150.000 ungdommer på norske videregående skoler. En skole som forutsetter at alle er like - at alle lærer på samme måte. Det vet vi at ikke stemmer

Men elevene er ikke like, og mange trenger å ta opp fag. Elevene lærer ikke på samme måte. Men alle KAN. På sin måte. De trenger bare å bli sett. Og hørt. De trenger hjelp til å få basisutdanningen som kreves for å nå egne mål om høyere utdanning eller jobb. Derfor tar mange opp fag på Sonans.

Mange elever tar opp fag hvert år. Det er helt normalt. Det er krevende, men med riktig støtte og hjelp klarer de fleste seg. Bare i Oslo alene tar over 12.000 elever fag som privatist hvert år. Derfor kan vi med sikkerhet si at det er behov for et alternativ, et privatist-tilbud til ungdom som vil forbedre karakterer eller ta nye fag ved å ta opp fag på Sonans.

Hos oss i Sonans får elever muligheten til å jobbe mot målet om høyere utdanning og drømmejobben. Siden 1989 har vi hjulpet elever med å ta opp fag for å kvalifisere seg til studier ved lære bort pensum samtidig som vi i fellesskap forbereder oss til eksamen.

Vi gjør dette fordi vi vet at ungdom har ambisjoner. Og at de KAN! Sonans er et middel på vei mot drømmen, ikke et mål i seg selv.

Husk at du aldri trenger å fire på ambisjonene dine. Ta opp fag på Sonans og kom deg videre.

Vi vet at du kan. Og vi kan hjelpe deg.  Book rådgivningstime hos allerede i dag for å vite mer om hvordan man kan ta opp fag.

Marit Aamold Sundby
Strategi- og markedsdirektør i Sonans

Kommentarer

Hei.
Jeg vurderer å søke meg inn på psykologi profesjon, men trenger da å forbedre snittet mitt. Har gått på Steinerskolen og finner ikke noen snittkalkulator for annet enn offentlig skole. Lurer også på om jeg kan erstatte noen av fagene jeg må forbedre med andre fag. Kan feks faget "data" som jeg fikk en firer i erstattes med spansk eller et annet fag? Og hva med kunst og håndverk? Dette er jo ikke obligatoriske fag i kunnskapsløftet, men var det på Steinerskolen. Gikk ut av VGs i 2005. Trenger litt hjelp til å finne ut hvordan jeg kan gjøre dette enklest mulig for meg selv. Og hva koster det per fag og når er det søknadsfrist for våren? Mvh Andrea.

Hei Andrea!

Kom inn for en time gratis rådgivning, så hjelper vi deg med å finne ut av poengsum og hvilke fag du kan ta opp. :)

Vennlig hilsen
Anette, rådgiver 

Skriv ny kommentar