Psykologistudent anbefaler Sonans

Hei. Jeg heter Espen og er 22 år. For et drøyt år siden ruslet jeg inn hovedinngangen til Sonans Trondheim med mål om å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi.

Der ble jeg møtt av vennlige og kompetente veiledere som hjalp meg med å lage en god plan for hvilke fag jeg skulle ta.

Realfag for første gang

Jeg har aldri sett på meg selv som en "realfagsperson", så jeg må innrømme at jeg var nervøs for at jeg skulle gjøre om musikkvitnemålet mitt til et realfagsvitnemål. Takket være de mest engasjerte, kunnskapsrike og motiverende lærerne utdannings-Norge har å by på, gikk realfagene veldig bra.

Godt sosialt miljø

Det er ikke bare lærerne som er det positive med Sonans. I klasserommene møtte jeg trivelige og motiverte medelever. Sammen skapte vi et godt læringsmiljø, der både det sosiale og det faglige har vært helt fantastisk.

Espen Lassen

Nådde drømmen om psykologi

Ett år etter jeg begynte på Sonans, sitter jeg her og har nådd målet mitt om å komme inn på psykologi. Jeg har fått venner for livet, og tar meg selv i å smile når jeg tenker på hverdagen på Sonans Trondheim.  

Skriv ny kommentar